KOFFIE AUTOMATEN OP HET WERK

Koffie Automaten van topkwaliteit voor de beste koffie op het werk
Koffie op het werk

Koffie op het werk

Als er één ding is dat niet kan ontbreken op de werkvloer is het koffie. De gemiddelde medewerker drinkt 3 kopjes koffie op kantoor. Koffie verhoogt niet alleen de productiviteit, maar ook nog eens de teamspirit! Een koffiepauze breng mensen immers samen. Het is hét moment waarop collega’s hun zakelijke successen, maar ook vooral privé geluksmomenten met elkaar delen.

Gratis proefplaatsing van 30 dagen?

Wij zijn er van overtuigd dat wanneer u onze koffie proeft u nooit meer iets anders wil. Daarom kunt u vrijblijvend 30 dagen onze machines inclusief koffie gratis uitproberen. Hoe kunt de smaak immers beter beoordelen dan door het zelf te proeven?

WIST U DAT..

Lang houdbare, volle melk de allerbeste melkkoffies geeft? Dit komt door de romige structuur en het vetgehalte. De samenstelling van volle melk zorgt ervoor dat het melkschuim er fluweelzacht uitziet en stevig blijft. Het vet uit de melk maskeert namelijk de krachtige koffietonen, waardoor u altijd een heerlijke melkkoffie krijgt. U kunt diverse koffiemachines bij ons leasen of kopen waarbij u kunt kiezen uit verse melk of melktopping.

Kies de juiste machine bij uw bedrijfsgrootte

WMF 1100 S

15 tot 25 personen

Lease of koop
All-in prijs
Gratis proefplaatsing

WMF1500S

WMF 1500 Classic

25 tot 50 personen

Lease of koop
All-in prijs
Gratis proefplaatsing

WMF 5000 S

50 tot 75 personen

Lease of koop
All-in prijs
Gratis proefplaatsing

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

hesselink_espresso

GELUKKIGE WERKNEMERS MET HESSELINK KOFFIE

Met de koffie van Hesselink Koffie optimaliseert u de werkomstandigheden voor uw medewerkers. Het is voor u een kleine investering, met een hoog rendement; u wordt als werkgever geliefder, uw bedrijfscultuur wordt positiever en uw medewerkers werken effectiever! Niets dan voordelen dus!

Bij Hesselink Koffie zijn we gespecialiseerd in het bieden van goede koffieconcepten voor op het werk. Zo kunt u bij ons diverse koffie soorten van goede kwaliteit uit eigen koffiebranderij afnemen.

Ook beschikken wij over een uitgebreid assortiment met topmerken koffieautomaten, zo zit er altijd een koffieautomaat tussen die past bij de koffiebehoefte van uw bedrijf. Bovendien kunt u bij ons terecht voor Koffie Concepten; hiermee bieden wij u een kant-en-klaar koffieconcept dat perfect past bij u en uw medewerkers.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken