Jura WE8

Een hoogwaardige koffiemachine met smaak.

Jura WE8

Koffiespecialiteiten voor de werkplek

JURA_WE8_Professional8845-14462

Bij de WE8 kan uit totaal twaalf specialiteiten worden gekozen. JURA heeft het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten volledig geperfectioneerd. Daarom kunnen deze met de WE-serie altijd in koffiebar-kwaliteit worden bereid. De zestraps Aroma G3-molen zorgt voor de optimale maalgraad. Deze maalt de koffiebonen altijd vers, snel en met volledig behoud van het aroma.

Hoogtepunten van deze machine

Koffie in 30 seconden
✓ Intelligent pre brew aroma system
Intelligent voorverwarmen
12 koffiespecialiteiten

De WE8 biedt tal van mogelijkheden voor programmering en individualisering. Zo kunnen poeder- en waterhoeveelheid volledig aan de persoonlijke voorkeuren en het gebruikte servies worden aangepast. Het is eveneens mogelijk om de voorkeur voor bepaalde koffiespecialiteiten in te stellen door andere koffiespecialiteiten te blokkeren.

Technische specificaties

  • 10 KG
  • 30 cm breed, 42 cm hoog en 45 cm diep
  • 220 V ~240V
  • waterreservoir 3 liter
  • TFT-kleurendisplay

De voordelen

Klant aan het woord

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Compact en snel

Een waterreservoir met een inhoud van 3 l, een bonenreservoir voor 500 g koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties maken van de elegante Professional-volautomaat een ideale oplossing op locaties waar dagelijks ca. 30 koffiespecialiteiten worden bereid.

Innovatief en eenvoudig

Innovatieve technologieën zorgen voor een ware revolutie op het gebied van koffiegenot. De One-Touch-functie tovert trendspecialiteiten zoals latte macchiato, flat white of cappuccino met één druk op de knop. Toetsen aan de voorzijde en een moderne TFT-display maken de bediening ook voor ongeoefende gebruikers uitermate eenvoudig.

Meer informatie?

Bekijk in de productvideo de eigenschappen van deze koffiemachine en of de Jura WE8 wat voor u is.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken