ETNA DORADO FRESHBREW LARGE

De koffiemachine Dorado Freshbrew Large van ETNA is een kwalitatieve machine met hoog gebruikersgemak
388

ETNA FRESHBREW LARGE

Smaakvolle filterkoffie zonder afval

Met de Freshbrew Large zet u met gemak 6 kg verse filterkoffie. Daarnaast biedt deze machine een grote variëteit aan warme dranken gecombineerd met twee soorten koffie uit deze papierloze kwaliteitsmachine. De onderhoudsarme instap Fresh Brew koffiemachine is er voor iedereen.

Hoogtepunten van deze machine

120 kopjes per uur
✓ 30 sec. zettijd
Volautomatisch reinigingsprogramma
Milieubewuste energiespaarstand
✓ Energielabel A+

U maakt moeiteloos de lekkerste filterkoffie zonder afval met de ETNA  Freshbrew Large. Deze machine is een veelzijdige koffieautomaat waarmee u naast pure filterkoffie ook keuze heeft voor andere overheerlijke warme dranken.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 38 cm breed, 78 cm hoog en 61 cm diep
  • 1N ~230V

De voordelen

Klant aan het woord

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

DE VOORDELEN VAN DORADO FRESHBREW LARGE

De Dorado Freshbrew Large is een veelzijdige koffieautomaat. Het praktische formaat zorgt ervoor dat de koffieautomaat feilloos opgaat in ieder interieur. De automaat is gemakkelijk in gebruik door de moderne display en dankzij het geïntegreerde reinigingsprogramma heeft u geen omkijken naar het reinigen.

  • Design: De design bedieningselementen zijn niet alleen optische highlights van de Dorado Freshbrew Large, maar zorgen ook voor een vergroting van het bedieningsgemak.
  • Eco-intelligentie: De Dorado Freshbrew Large is zuinig op het milieu én daarmee ook op uw portemonnee. De koffiemachine beschikt over een energiespaarmodus, in deze modus verbruikt de koffiemachine tot 40 % minder energie.
  • One Touch: Met één druk op de knop bereidt de Dorado Freshbrew Large uw koffiespecialiteit met melk, u hoeft het kopje niet eens te verplaatsen.

COMPACT & COMPLEET

De Dorado Freshbrew Large is een compleet koffiesysteem: U kunt optioneel verkrijgbare accessoires toevoegen, zoals een bijpassende koppenwarmer. Hiermee breidt u de koffiemachine uit tot een zeer compleet koffiesysteem voor op het werk.

De Dorado Freshbrew Large heeft een geïntegreerd spoel-/reinigings- en ontkalkingsprogramma; de koffiemachine is dus eenvoudig in onderhoud.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken