espresso

WMF Espresso

Iedereen kan een Barista zijn

De gebruiker heeft bij een traditionele filterdrager veel kennis nodig om de perfecte espresso te bereiden. Het instellen van de molens en het vinden van de juiste druk om de gemalen koffie aan te stampen is al een kunst op zich. De WMF espresso doorloopt al deze belangrijke stappen automatisch. Op deze manier wordt het verschil tussen twee werelden overbrugt. Automatisch. Handgemaakt.

Hoogtepunten van deze machine

✓ 10-inch touch screen

✓ WMF Coffee Connect

Automatische herkenning filterdrager (enkele/dubbele kop)

Bonenreservoir

✓ Steam Jet

De nieuwe WMF espresso heeft automatische filterdrager herkenning, heeft zettijd monitoring, signaleert wanneer de maalgraad aangepast dient te worden en drukt de gemalen koffie automatisch aan. Alles wat nodig is voor de perfecte espresso.

Technische specificaties

  • Espresso of Café Crème: tot 300 koppen
  • Cappuccino, Latte Machiato of koffie verkeerd:tot 240 koppen
  • 72,3 cm breed, 58 cm hoog en 54 cm diep
  • 380 V of 415V

Automatische herkenning filterdrager (enkele/dubbele kop)

De WMF espresso herkent de filterdrager, controleert de zettijd, signaleert wanneer de maalgraad bijgesteld dient te worden, en drukt de gemalen koffie automatisch aan. Alles wat nodig is voor de perfecte espresso.

Bonenreservoir

Twee luchtgekoelde bonenreservoirs voor verschillende soorten bonen (espresso en café crème).

Steam Jet

Steam Jet voor het tegelijkertijd voorverwarmen van 2 koppen.

DYNAMIC COFFEE ASSIST

De revolutionaire Dynamic Coffee Assist zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit van alle koffiespecialiteiten op basis van espresso van de WMF 5000 S+. De ingestelde drankkwaliteit wordt voortdurende gecontroleerd en de belangrijkste factoren zoals de hoeveelheid gemalen koffie en de maalgraad worden automatisch bijgesteld. Zo blijven de zettijd, de extractie en de productinzet hetzelfde en serveert u altijd een constante kwaliteit koffie.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken