WMF 9000 S+

WMF 9000 S+

Nog meer koffiegenot

De nieuwe WMF 9000S+ is eindelijk hier. Een werkelijk perfecte koffiesmaak. Eentje die aan al de meest individuele eisen en hoogste standaarden voldoet. Altijd en overal. In de ontbijtzaal van een luxueus hotel of de plaatselijke bakker. Zelfs met een wijde variatie aan koffie blijft de smaak hetzelfde in elke espresso.

Hoogtepunten van deze machine

✓ 350 overheerlijke kopjes per dag
✓ Advertentiemogelijkheden
✓ Individuele drank instellingen
✓ 10-inch touch display
✓ Mobiele app

De WMF 9000S+ is simpelweg beter op alle fronten en valt uit te breiden met de ‘Dynamic Milk’ toepassing. Hiermee kunnen warme en koude melk én elke denkbare koffiespecialiteit met melkschuim volautomatisch worden bereid.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 39 cm breed, 75 cm hoog en 60 cm diep
  • 220-240 V of 380-415V

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

Innovatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijk

Met haar pure innovatiekracht beschikt de WMF 9000S+ over de nieuwste technieken, wat de kwaliteit van de koffie tot een ongekend hoog niveau brengt. Dit alles gecombineerd met een hoge gebruiksvriendelijkheid maakt de WMF 9000S+ tot een ideale koffiemachine voor koffie in de horeca.

wmf coffee connect

WMF Coffeeconnect

Door de verbindingsmogelijkheden die de WMF 9000S+ heeft kan hij gemonitord worden via PC, tablet of smartphone. En dat overal en waar jij maar wilt!

WMF 9000S+ Timing

De slimme timerfunctie van de WMF 9000S+ kan verschillende functies naar keuze in- en uitschakelen of bepaalde producten activeren en weer deactiveren. Omschakelen naar bediening of zelfservice, of van verse melk naar poeder en andersom? De timerfunctie regelt het feilloos op de minuut.

hot water WMF

WMF 9000S+ Dynamic Milk

Het gepatenteerde melksysteem zorgt ervoor dat het apparaat vier diktes van heet melk schuim en drie variaties van koud melk schuim kan produceren.

Meer informatie?

Bekijk de video hiernaast en onze barista Tom vertelt u alles over de WMF 9000S+ en de mogelijkheden! Overtuigd van deze machine?

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken