WMF 9000 S+ LEASE

vanaf €337,- per maand
9000-s

WMF 9000 S+ lease

Vanaf €337,- per maand

De splinternieuwe WMF 9000 S+ staat bekend om haar perfecte koffiesmaak. Eentje die aan al de meest individuele eisen en hoogste standaarden voldoet. Van ontbijtzaal tot een luxueus hotel, de WMF 9000 S+ staat altijd voor u klaar. Zelfs met een wijde variatie aan koffie blijft de smaak hetzelfde in elke espresso.

Voordelen koffieconcept

✔ Weten waar u aan toe bent
✔ Vaste prijs per maand
✔ Geen aanschafkosten
✔ Onderhoud en reparaties inbegrepen
✔ Altijd lekkere koffie
✔ Fairtrade koffie
✔ Koffie gemakkelijk online te bestellen
✔ Na einde contract wordt u eigenaar van de koffiemachine

De WMF 9000 S+ beschikt over pure innovatiekracht met de nieuwste technieken. Dit tilt de kwaliteit van de koffie tot een ongekend hoog niveau. Dit in combinatie met een hoge gebruiksvriendelijkheid maakt de WMF 9000 S+ tot een ideale koffiemachine.

De koffiemachinelease van Hesselink Koffie

Full operational lease 

Alle diensten van Hesselink Koffie Systemen Lease in één overeenkomst. Inclusief alle denkbare service-elementen. Die zorgeloze luxe heet Full Operational Lease. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Afschrijving, rente, reparatie, onderhoud en assurantie,  bij Full Operational Lease is alles verwerkt in uw vaste maandbedrag. Bij een Operational leasecontract is een full service onderhoudscontract inbegrepen en daar zijn periodiek onderhoud en de volgende kosten bij storing inbegrepen:

 • Voorrijkosten
 • Arbeidsloon
 • Onderdelen
 • Weekendservice
 • Telefonische helpdesk
 • Responsetijd binnen 24 uur (storing wordt binnen 24 uur na melding verholpen)
 • Jaarlijkse functiecontrole, inclusief filterwissel
 • Elke twee jaar groot onderhoud.

Contractduur

De contractduur wordt in overleg afgestemd met Hesselink Koffie. Hoe langer een contract loopt hoe lager het uiteindelijke maandbedrag. Altijd een op maat gemaakt contract waarbij wensen en behoeften vanuit de klant ten harte worden genomen.

Product highlights

 • 350 overheerlijke kopjes per dag
 • Individuele drank instellingen
 • 10-inch touch display
 • Mobiele app
 • Advertentiemogelijkheden

Meer informatie?

Bekijk de video hiernaast. Hier vindt u alle voordelen van de WMF 9000 S+.

Een koffiemachine vol mogelijkheden.

De WMF 9000 S+ is simpelweg beter op alle fronten en heeft een standaard ‘Dynamic Milk’ toepassing. Hiermee kunnen warme en koude melk én elke denkbare koffiespecialiteit met melkschuim volautomatisch worden bereid.

wmf coffee connect

WMF MyCoffee App.

Door de verbindingmogelijkheden die de WMF 9000 S+ heeft kan hij gemonitord worden via tablet of smartphone. En dat overal en waar u maar wilt!

WMF 9000 S+ TIMING.

De slimme timerfunctie van de WMF 9000 S+ kan verschillende functies naar keuze in- en uitschakelen of bepaalde producten activeren en weer deactiveren. Omschakelen naar bediening of zelfservice of van verse melk naar poeder en andersom? De timerfunctie regelt het feilloos op de minuut.

dynamic milk wmf

WMF 9000 S+ DYNAMIC MILK

Het gepatenteerde melksysteem zorgt ervoor dat het apparaat vier diktes van heet melk schuim en drie variaties van koud melk schuim kan produceren.

Basic Milk voor de klassieke koffiespecialiteiten, Easy Milk voor warme en koude melkspecialiteiten, Active Milk voor specialiteiten met warme en koude melk en warm en koud melkschuim.

Met ons Dynamic Milk-systeem kunt u zelf de dikte van het melkschuim voor warme en koude producten bepalen: liquid, romig, vast, luchtig.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken