WMF 5000 S KOFFIEMACHINE

De nieuwste koffiemachine van WMF voor nog meer koffie, in nog minder tijd
WMF_5000S-1

WMF 5000 S

héél veel koffiegenot

De allernieuwste innovatie van WMF is de WMF 5000 S. Deze moderne machine ziet er niet alleen prachtig uit, hij is ook nog eens voorzien van de meeste handige technologische snufjes voor de beste resultaten. Hierdoor is de WMF 5000 S praktisch in het gebruik en voorzien van vele handige extra’s om nóg meer uit uw koffiemachine te halen.

Product highlights

  • 250 kopjes per uur
  • Eenvoudig Touch Display
  • Timerfunctie
  • Plug & Clean in 2 minuten

Vooral qua productiecapaciteit en snelheid is deze nieuwe automaat baanbrekend. De machine is uitgerust met het Dynamic Milk System, waardoor niet alleen de beste resultaten op het gebied van koffie worden gehaald, maar ook op het gebied van melk(schuim).

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 33 cm breed, 71 cm hoog en 59 cm diep
  • 220 V of 400V

WMF 5000 S: Dynamic Milk System.

De WMF 5000 S is uitgerust met het WMF Dynamic Milk Sytem. Zonder twijfel is dit de meest geavanceerde melkoplossing voor de WMF-automaten. Dynamic Milk biedt de mogelijkheid om talloze melk- en melkschuimvariaties volautomatisch te creëren met zowel warme als koude melk. En dat met slecht één druk op de knop.

WMF 5000 S: veel koffie, weinig tijd.

De WMF 5000 S heeft het in zich om in weinig tijd, vele koffiegeluksmomentjes te produceren.  De automaat is daarom ideaal voor grootgebruikers en horecazaken waar servicesnelheid een belangrijke rol speelt. Deze nieuwe aanwinst van WMF is dan ook perfect voor het serveren van koffie to go. De slimme timerfunctie zorgt ervoor dat de automaat altijd paraat staat om koffie te zetten op het juiste moment.

WMF 5000 S: eenvoudig in het gebruik. 

De nieuwste koffieautomaat van WMF is, zoals we van het merk gewend zijn, zeer gebruiksvriendelijk. Iedereen kan een barista zijn! Met het heldere display met keuzemogelijkheden wordt met één druk op de knop al een heerlijke koffie(variatie) bereid in de gewenste dosering (small, medium of large).  De bediening is eenvoudig en via het duidelijke touch dispay wordt nodige informatie gegeven.

Eindeloos koffiegenot! 

De WMF 5000 S is een duurzame koffieautomaat met een lange levensduur. De hoogwaardige materiaalsoorten, zoals bijvoorbeeld de roestvrijstalen zijwanden, zorgen voor koffiegenot van lange duur en een constante kwaliteit. In combinatie met de koffiebonen van Hesselink Koffie betekent dat vele koffie geluksmomentjes!

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken