WMF-1500s-large

WMF 1500 S

Héél veel koffiegenot

WMF koffiemachines zijn ideale koffiemachines voor de horeca en op kantoor. In een handomdraai heeft u heerlijke koffie op het werk of koffie in uw horecazaak. De WMF 1500 S koffiemachine is hiervan een uitstekend voorbeeld.

Hoogtepunten van deze machine

✓ 180 kopjes per dag
✓ Eenvoudig Touch Display
Contactloos betaalmodule
Eenvoudig schoonmaken

De WMF 1500 S is een volwaardige, professionele koffiemachine voor kleine tot middelgrote capaciteit. In ons assortiment vindt u WMF 1500 S koffiemachines voor de horeca en WMF 1500 S koffieautomaten voor kantoor. Door de diverse gebruiksmogelijkheden en de goede prijs/kwaliteit verhouding is de WMF 1500 S koffiemachine uitermate geschikt voor kantoren, fitness centra, kleine restaurants, tankstations, bakkerijen, kappers, hotelbars en snackbars.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 33 cm breed, 68 cm hoog en 56 cm diep
  • 230 V of 400V

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

WMF 1500s KM DE01

STEAM JET / KOPJESVOORVERWARMER

Een kopje op precies de juiste temperatuur is een absolute voorwaarde voor de hoogste kwaliteit koffie. Kleine hoeveelheden, zoals bij espresso, zijn extra gevoelig voor snelle afkoeling. WMF’s bewezen Steam Jet brengt ieder kopje echter binnen een paar seconden vooraf op temperatuur.

WMF 1500s KM DE04

MMI-TOUCHDISPLAY

Moderne apparaten beschikken vaak over veel meer mogelijkheden dan de gemiddelde gebruiker ooit zal ontdekken. Jammer! De intelligente en tegelijkertijd revolutionaire ‘Man Machine Interface’ van de WMF 1500 S daarentegen zorgt ervoor dat de gebruiker intuïtief binnen de kortste keren alles eruit haalt wat erin zit. Bedieningsgemak met de hoofdletter B.

WMF 1500s KM DE05

LICHTEND VOORBEELD

De verlichte zijpanelen zien er niet alleen chique uit, maar geven bovendien praktische informatie over dagelijkse onderhoudsadviezen. Is bijvoorbeeld een productreservoir bijna leeg, dan wordt dit aangegeven door het knipperen van de zijpanelen in een signaalkleur.

WMF 1500s KM DE11

8 PRODUCTTOETSEN MET 6 NIVEAUS

Maar liefst 48 specialiteiten zijn programmeerbaar in enkele of dubbele koppen. Eigen recepten of foto’s De keuze is aan u.

WMF 1500s KM DE10

HANDMATIGE INVOER

Bij machines met maximaal 2 productreservoirs is het mogelijk om een andere gemalen koffiesoort, zoals bijvoorbeeld cafeïnevrije koffie, te gebruiken via een handmatige invoer.

Meer informatie?

Bekijk de video hiernaast en onze barista Tom verteld u alles over de WMF 1500 S en de mogelijkheden! Overtuigd van deze machine?

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken