wmf-kaffeevollautomat-1500splus_2

WMF 1500+

De nieuwste WMF koffiesensatie

De WMF 1500+ is dé ideale koffiemachine voor op kantoor of uw horecazaak. De talrijke sjablonen zijn afgestemd op bedrijven met een gemiddelde koffiebehoefte in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden en zorgen ervoor dat de volautomaat grafisch, functioneel en qua taal aan de behoeften van de gebruiker voldoet.

Hoogtepunten van deze machine

✓ Nieuwe, verbeterde touchscreen

✓ WMF Coffee Connect

✓ Automatisch kalibrerende molen

Verbeterde techniek bij Dynamic Milk

De WMF 1500+ is dé nieuwste koffiemachine. Met een vernieuwd 10 inch touchdisplay geeft de specialiteitenmachine WMF 1500+ alle informatie in één oogopslag – inclusief voedingstofgegevens, promoties of gebruiksvideo’s. Dat is niet het enige:  de revolutionaire Dynamic Coffee Assist garandeert permanent de hoogste kwaliteit van alle koffiespecialiteiten op basis van espresso van de WMF 1500+. Met de WMF Coffee Connect verstrekt de koffiemachine u ook op afstand van de meest waardevolle informatie.

Technische specificaties

  • Tot 180 kopjes per dag
  • 32,5 cm breed, 70,6 cm hoog en 59 cm diep
  • 220 – 240 V
  • Waterreservoir of vaste wateraansluiting

De voordelen

Klant aan het woord

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

10 INCH TOUCHDISPLAY

De interactieve kleurendisplay van de WMF 1500 S+ maakt een individuele vormgeving mogelijk door de keuze van een eigen kleurenschema. Er kunnen afbeeldingen en zelfs video’s van dranken worden getoond. De navigatie met een snelle toegang tot het hoofdmenu gebeurt intuïtief met touch- en veegbewegingen.

WMF COFFEE CONNECT

WMF CoffeeConnect transformeert het potentieel van uw koffiemachines door de machine in staat te stellen waardevolle gegevens te verstrekken en op afstand instructies te ontvangen.

DYNAMIC COFFEE ASSIST

De revolutionaire Dynamic Coffee Assist zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit van alle koffiespecialiteiten op basis van espresso van de WMF 1500 S+. De ingestelde drankkwaliteit wordt voortdurende gecontroleerd en de belangrijkste factoren zoals de hoeveelheid gemalen koffie en de maalgraad worden automatisch bijgesteld. Zo blijven de zettijd, de extractie en de productinzet hetzelfde en serveert u altijd een constante kwaliteit koffie.

DYNAMIC MILK SENSOR

Naast hygiëne in het melkbeheer is ook de bescherming van het melksysteem onmisbaar voor een constante hoge melkkwaliteit. De innovatieve Milk Excellence Sensor neemt deze taak op zich: net als de leegmeldsensor in de koeler beschermt hij de menger van het Dynamic Milk-systeem.

WMF 1500S+

Meer informatie?

Bekijk de video hiernaast en onze barista Tom vertelt u alles over de WMF 1500S+ en de mogelijkheden! Overtuigd van deze machine?

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken