WMF 1500+ LEASE

vanaf €197,- per maand
wmf-kaffeevollautomat-1500splus_2

WMF 1500+ lease

Vanaf €197,- per maand

De WMF 1500+ is dé ideale koffiemachine voor op kantoor of uw horecazaak. Deze koffiemachine is afgestemd op bedrijven met een gemiddelde koffiebehoefte in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Daarnaast zorgt deze volautomaat ervoor dat het grafisch, functioneel en qua taal aan de behoeften van de gebruiker voldoet.

Voordelen koffieconcept

✔ Weten waar u aan toe bent
✔ Vaste prijs per maand
✔ Geen aanschafkosten
✔ Onderhoud en reparaties inbegrepen
✔ Altijd lekkere koffie
✔ Fairtrade koffie
✔ Koffie gemakkelijk online te bestellen
✔ Na einde contract wordt u eigenaar van de koffiemachine

De WMF 1500+ is dé nieuwste koffiemachine. Met een vernieuwd 10 inch touchdisplay geeft de specialiteitenmachine WMF 1500+ alle informatie in één oogopslag. Dat is niet het enige: de revolutionaire Dynamic Coffee Assist garandeert permanent de hoogste kwaliteit van alle koffiespecialiteiten op basis van espresso van de WMF 1500+. Met de WMF Coffee Connect verstrekt de koffiemachine u ook op afstand van de meest waardevolle informatie.

De koffiemachinelease van Hesselink Koffie

Full operational lease

Alle diensten van Hesselink Koffie Systemen Lease in één overeenkomst. Inclusief alle denkbare service-elementen. Die zorgeloze luxe heet Full Operational Lease. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Afschrijving, rente, reparatie, onderhoud en assurantie,  bij Full Operational Lease is alles verwerkt in uw vaste maandbedrag. Bij een Operational leasecontract is een full service onderhoudscontract inbegrepen en daar zijn periodiek onderhoud en de volgende kosten bij storing inbegrepen:

 • Voorrijkosten
 • Arbeidsloon
 • Onderdelen
 • Weekendservice
 • Telefonische helpdesk
 • Responsetijd binnen 24 uur (storing wordt binnen 24 uur na melding verholpen)
 • Jaarlijkse functiecontrole, inclusief filterwissel
 • Elke twee jaar groot onderhoud.

Contractduur

De contractduur wordt in overleg afgestemd met Hesselink Koffie. Hoe langer een contract loopt hoe lager het uiteindelijke maandbedrag. Altijd een op maat gemaakt contract waarbij wensen en behoeften vanuit de klant ten harte worden genomen.

Product highlights

 • 180 kopjes per dag
 • WMF Coffee Connect
 • Automatische kalibrerende molen
 • Verbeterde Dynamic Milk techniek
 • Nieuwe touchscreen

De nieuwste WMF 1500 S+ koffiesensatie.

Door de diverse gebruiksmogelijkheden en de goede prijs/kwaliteit verhouding is de WMF 1500 S+ koffiemachine uitermate geschikt voor diverse horeca en bedrijven.

10 INCH TOUCHDISPLAY

De interactieve kleurendisplay van de WMF 1500 S+ maakt een individuele vormgeving mogelijk door de keuze van een eigen kleurenschema. Er kunnen afbeeldingen en zelfs video’s van dranken worden getoond. De navigatie met een snelle toegang tot het hoofdmenu gebeurt intuïtief met touch- en veegbewegingen..

WMF COFFEE CONNECT

WMF CoffeeConnect transformeert het potentieel van uw koffiemachines door de machine in staat te stellen waardevolle gegevens te verstrekken en op afstand instructies te ontvangen.

DYNAMIC COFFEE ASSIST

De revolutionaire Dynamic Coffee Assist zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit van alle koffiespecialiteiten. De ingestelde drankkwaliteit wordt voortdurende gecontroleerd en de belangrijkste factoren zoals de hoeveelheid gemalen koffie en de maalgraad worden automatisch bijgesteld. Zo blijven de zettijd, de extractie en de productinzet hetzelfde en serveert u altijd een constante kwaliteit koffie.

DYNAMISCH MELKSYSTEEM

Naast hygiëne in het melkbeheer is ook de bescherming van het melksysteem onmisbaar voor een constante hoge melkkwaliteit. De innovatieve Milk Excellence Sensor neemt deze taak op zich: net als de leegmeldsensor in de koeler beschermt hij de menger van het Dynamic Milk-systeem.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken