WMF 1500 CLASSIC LEASE

vanaf €203,- per maand
WMF-1500s-large

WMF 1500 Classic lease

Vanaf €203,- per maand

Ons succesvolle businessmodel: WMF koffiemachines zijn ideale koffiemachines voor de horeca en op kantoor. In een handomdraai heeft u heerlijke koffie op het werk of koffie in uw horecazaak. De WMF 1500 Classic koffiemachine is hiervan een uitstekend voorbeeld.

Voordelen koffieconcept

✔ Weten waar u aan toe bent
✔ Vaste prijs per maand
✔ Geen aanschafkosten
✔ Onderhoud en reparaties inbegrepen
✔ Altijd lekkere koffie
✔ Fairtrade koffie
✔ Koffie gemakkelijk online te bestellen
✔ Na einde contract wordt u eigenaar van de koffiemachine

De WMF 1500 Classic is een volwaardige, professionele koffiemachine voor kleine tot middelgrote capaciteit. Hij levert een topkwaliteit melkschuim, is eenvoudig te reinigen en beschikt over een touchscreenbediening. Dit maakt de WMF 1500S Classic een koffiemachine met een goede gebruiksvriendelijkheid.

De koffiemachinelease van Hesselink Koffie

Full operational lease

Alle diensten van Hesselink Koffie Systemen Lease in één overeenkomst. Inclusief alle denkbare service-elementen. Die zorgeloze luxe heet Full Operational Lease. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Afschrijving, rente, reparatie, onderhoud en assurantie,  bij Full Operational Lease is alles verwerkt in uw vaste maandbedrag. Bij een Operational leasecontract is een full service onderhoudscontract inbegrepen en daar zijn periodiek onderhoud en de volgende kosten bij storing inbegrepen:

 • Voorrijkosten
 • Arbeidsloon
 • Onderdelen
 • Weekendservice
 • Telefonische helpdesk
 • Responsetijd binnen 24 uur (storing wordt binnen 24 uur na melding verholpen)
 • Jaarlijkse functiecontrole, inclusief filterwissel
 • Elke twee jaar groot onderhoud.

Contractduur

De contractduur wordt in overleg afgestemd met Hesselink Koffie. Hoe langer een contract loopt hoe lager het uiteindelijke maandbedrag. Altijd een op maat gemaakt contract waarbij wensen en behoeften vanuit de klant ten harte worden genomen.

Product highlights

 • 180 kopjes per dag
 • Eenvoudig Touch Display
 • Contactloos betaalmodule (optioneel)
 • Eenvoudig schoonhouden
 • Diverse melksystemen

MEER INFORMATIE?

Bekijk de video hiernaast en onze barista Tom vertelt u alles over de WMF 1500S en de mogelijkheden!

Een koffiemachine met diverse mogenlijkheden.

Door de diverse gebruiksmogelijkheden en de goede prijs/kwaliteit verhouding is de WMF 1500S Classic koffiemachine uitermate geschikt voor kantoren, fitnesscentra, kleine restaurants, tankstations, bakkerijen, kappers, hotelbars en snackbars.

MMI-TOUCHDISPLAY

Tegenwoordig beschikken moderne apparaten vaak over meer mogelijkheden dan de gemiddelde ooit zal ontdekken. Gelukkig gaat de WMF 1500S Classic met zijn tijd mee. De intelligente en tegelijkertijd revolutionaire ‘Man Machine Interface’ van de WMF 1500S Classic daarentegen zorgt ervoor dat de gebruiker intuïtief binnen de kortste keren alles eruit haalt wat erin zit. Bedieningsgemak met de hoofdletter B.

HANDMATIGE INVOER

Bij machines met maximaal twee productreservoirs is het mogelijk om een andere gemalen koffiesoort, zoals bijvoorbeeld cafeïnevrije koffie, te gebruiken via een handmatige invoer.

LICHTEND VOORBEELD

De verlichte zijpanelen zien er niet alleen chique uit, maar geven bovendien praktische informatie over dagelijkse onderhoudsadviezen. Is bijvoorbeeld een productreservoir bijna leeg, dan wordt dit aangegeven door het knipperen van de zijpanelen in een signaalkleur.

DIVERSE MELKSYSTEMEN

Met de melksystemen van WMF bereidt u zonder speciale kennis supersnel alle professionele koffiespecialiteiten.

Basic Milk voor de klassieke koffiespecialiteiten, Easy Milk voor warme en koude melkspecialiteiten, Active Milk voor specialiteiten met warme en koude melk en warm en koud melkschuim.

Met ons Dynamic Milk-systeem kunt u zelf de dikte van het melkschuim voor warme en koude producten bepalen: liquid, romig, vast, luchtig.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken