Welke machine past het beste bij uw bedrijf?

U bent op zoek naar een (nieuwe) koffiemachine. U wilt uzelf, uw collega’s en uw gasten namelijk elke dag voorzien van goede koffie uit een gedegen automaat. We kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet waar u moet beginnen. Zoveel mensen, zoveel wensen maar ook zoveel koffiemachines. Om u te helpen kiezen, hebben wij het u wat makkelijk gemaakt. Met onze koffieselector weet u namelijk razendsnel welke machine bij u past.

Volautomaten, halfautomaten, met verse melk of topping en dan kunt u ook nog kiezen of u cacao wilt. Komt u er nog uit? Hedendaags zijn er zoveel verschillende koffiemachines op de markt die allen ook nog eens specifieke kenmerken en eigenschappen hebben. Waar de een 80 kopjes per uur zet, zet de ander er wel 120. Daarnaast is de ene koffiemachine meer geschikt voor de horeca en grootverbruik en de ander voor op kantoor.

Voordat u overgaat op een koffiemachine, wilt u natuurlijk wel weten welke de beste is voor u. Daarom hebben wij speciaal voor u, om de keuze makkelijker te maken, de koffieselector in het leven geroepen. Met de koffieselector bent u er in een paar stappen achter welke koffiemachine geschikt is voor uw bedrijf en/of medewerkers.

Zo kunt u in de koffieselector bijvoorbeeld aankruisen of u op zoek bent naar een koffiemachine voor de horeca of voor op kantoor, of u verse bonen of filterkoffie wilt en welke extra mogelijkheden de machine nog meer moet hebben. Denk hierbij aan verse melk of topping of cacao. Na het doorlopen van de verschillende stappen, komt er één of komen er meerdere geschikte machines naar voren. Wilt u kijken welke machine het beste bij uw bedrijf past? Klik dan hier. U komt direct uit op de betreffende pagina van de uitgekozen koffiemachines. Hier vindt u meer informatie over onder andere de specificaties.

Met de koffieselector maakt u het uzelf een stuk gemakkelijker. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via 0543 – 512 416.

Ook duurzame koffie schenken in uw organisatie?

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze koffiebonen? Wij bieden professionals de mogelijkheid om één kilo koffie uit onze eigen koffiebranderij gratis uit te proberen.

Recommended Posts

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken