Warsteiner hoofdkantoren krijgen koffie van Hesselink Koffie

 

Elk jaar vindt het grootste luchtballonfestival van Europa plaats bij de Warsteiner Brouwerij in Warstein. Een evenement dat – letterlijk – stijgt tot grote hoogte. Gasten uit binnen- en buitenland worden gedurende het event in de watten gelegd. Onder andere door Hesselink Koffie. Wij verzorgen namelijk al drie jaar lang de koffie in de VIP lounge. Sinds kort schenken wij ook koffie op de hoofdkantoren. Een gegeven om trots op te zijn.

In de VIP lounge van Warsteiner prijkt een heuse koffiewagen van Hesselink Koffie. Ook diverse koffiemachines sieren de ruimte. Al drie jaar lang sponsort Hesselink Koffie een gedeelte van de koffie tijdens rondleidingen door de brouwerij én events. Dagelijks bezoeken meer dan 500 mensen de bierbrouwerij en maken ze dus ook kennis met onze duurzame koffie.

Familiebedrijf

Dankzij de goede band die ons familiebedrijf heeft opgedaan met het ook van oorsprong familiebedrijf, leveren wij sinds kort ook de koffie op dé hoofdkantoren van Warsteiner. Hesselink Koffie mag zichzelf dus premium leverancier noemen. Naast het schenken van koffie, hebben wij onlangs ook een aantal machines geplaatst op diverse hoofdkantoren waar de directie van het biermerk zit.

Zeer duurzame koffie

De reden waarom Warsteiner voor Hesselink Koffie heeft gekozen is vanwege onze zeer duurzame koffie én de manier waarop wij duurzaamheid toepassen binnen onze bedrijfsvoering. Ook niet te vergeten vanwege de goede smaak koffie en het feit dat we net als Warsteiner een écht familiebedrijf zijn.

Prachtige samenwerking

Het aantal locaties waar onze koffie nu wordt geschonken, zal aankomende periode steeds verder uitbreiden. Nog meer hoofdkantoren zullen namelijk worden voorzien van onze koffie. Hesselink Koffie is dan ook onwijs te spreken over deze prachtige samenwerking. Kwaliteit en duurzaamheid wordt beloond.

Ook duurzame koffie schenken in uw organisatie?

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze koffiebonen? Wij bieden professionals de mogelijkheid om één kilo koffie uit onze eigen koffiebranderij gratis uit te proberen.

Recommended Posts

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken