KOFFIE OP HET WERK

Koffie op het werk van topkwaliteit voor de beste koffie in de Horeca

Koffie Workshop

In een markt waar het voor een horecaonderneming steeds belangrijker is zich te onderscheiden, is goede koffie de basis. Bij Hesselink Koffie hechten wij dan ook niet alleen waarde aan het leveren van goede koffie uit onze eigen koffiebranderij en professionele koffiemachines, maar ook aan de manier waarop de koffie gemaakt en geserveerd wordt. Om dit te bewerkstelligen verzorgen wij Koffie Workshops voor de medewerkers van uw horeca zaak. De doelstelling van deze koffie workshop is de medewerkers te enthousiasmeren voor ons product, zodat zij uw gasten de lekkerste kop koffie kunnen serveren en uw zaak zo op de kaart kunnen zetten.

Bezoek aan de koffiebranderij

Wij raden u aan de Koffie Workshop te combineren met een bedrijfsbezoek aan onze koffiebranderij. Ook kunt u dan gebruik maken van ons Coffee Coaching Center. Zowel ons moderne hoofdkantoor in Winterswijk als onze vestiging in Amsterdam beschikt over een Coffee Coaching Center. Naast de Koffie Workshop zijn onze klanten en relatie hier van harte welkom om de mogelijkheden op het gebied van koffie en koffiemachines te bekijken en ervaren. U kunt hier diverse koffiemelanges proeven en verschillende koffiemachines uitproberen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een Koffie Workshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?

Voor meer informatie, vragen, opmerkingen en het genot van onze professionele koffieautomaten neemt u contact op via +31 (0)543 512 416.

Of vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een reactie.

Hesselink Coaching Centre
Hesselink Workshop
Hesselink Barista

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken