VEINE THEE - LOSSE THEE

Goed voor u, maar ook goed voor de wereld: Veine Thee, Fairtrade én biologisch.

Losse thee verrijkt VEINE-theelijn

Wij zijn trots dat we ons aanbod hebben uitgebreid met duurzame losse thee.

In ons streven naar het schenken van geluk, zijn we altijd op zoek naar manieren om ons aanbod te verrijken met nieuwe innovaties of producten. Hesselink Koffie heeft daarom haar Veine-theelijn uitgebreid met acht losse theesoorten van biologische oorsprong. De acht nieuwe theeën bestaan uit natuurlijke, biologische ingrediënten waarbij de rijkdom van de aarde centraal staat.

De theelijn bestaat uit acht losse zakjes die allen voorzien zijn van een eigen kleur. Om de thee op een unieke wijze te kunnen presenteren, hebben wij een speciale service tray ontwikkeld waar diverse theeblikken op passen. Deze theeblikken zijn eenvoudig na te vullen door middel van de losse thee zakken. Zo kunt u uw gasten, uzelf of uw medewerkers altijd heerlijke, verse thee voorzetten.

Heerlijke variatie aan smaken

Elke theesoort uit de losse Veine-theelijn wordt op een eigenwijze manier behandeld en verwerkt, waardoor elke smaak buitengewoon is en zich onderscheidt met een eigen identiteit.

De losse theeën hebben een zeer rijke smaak en bevatten een pallet aan smaaktonen. Variërend van fris, bloemig, fruitig tot kruidig. Iedere thee verrast met een eigen identiteit en komt in stijlvolle losse blikjes die passen op de Veine theedoos. De lijn bevat zowel klassieke smaken als nieuwe exotische combinaties. Er kan gekozen worden uit: Veine Dromen, Sensational Ginger, Pink Rose & Lime, Sencha Natural Leaf, Puur Rood Bos, Delicate Earl Grey, Classic Ceylon en Pearl of Paradise.

De losse thee levert de kwaliteit van Hesselink Koffie die u gewend bent. Met een prachtig design van de theeblikjes en –zakjes, sluit deze productlijn perfect aan bij de koffieproducten van Hesselink Koffie. Uiteraard is de thee ook duurzaam; er wordt gebruik gemaakt van duurzame verpakkingen van hoge kwaliteit.

NIEUW: LOSSE THEE VOOR THUIS?

Pearl of Paradise

Zonnig & zoet

Een mooie groene thee met het fruitige van ananas, appel en banaan geven u een paradijselijk gevoel. Een groene thee met toevoegingen van tropisch fruit. Deze lichtzoete verleiding is er voor ieder geluksmoment van de dag.

Delicate Earl Grey

Klassiek & mild

Een stijlvolle melange van zwarte thee met een verfrissende, zachte smaak. Deze klassieker is gearomatiseerd met een natuurlijke bergamotolie. Het frisse karakter van de bergamot geeft deze thee een extra bite.

Sencha Natural Leaf

Vol, fris & grassig

De klassieker onder de groene thee heeft een frisse volle smaak met geurig aroma. Deze klassieker onder de groene theeën wordt op unieke wijze bereidt, de jonge bladeren worden kort gestoomd waardoor alle mooie eigenschappen van deze thee worden behouden. Het verhoogt de concentratie en werkt zowel ontspannend als ontgiftend.

Classic Ceylon

Rijk & karakteristiek

Een high-grown blad-thee met een verfijnd karakter en een intens krachtige smaak. Deze smaakvolle, krachtige zwarte thee dankt haar verfijnde karakter aan de hoogte waarop de Ceylon is geteeld. Dankzij de hoge teelt heeft de thee een rijk aroma met een aangename volle afdronk.

Puur Rood Bos

Natuurlijk, vol & lichtzoet

Rood bos, natuurlijk met een volle lichtzoete smaak. De Zuid-Afrikaanse Rooibos (rood bos) dankt zijn naam aan het kleurveranderende oxidatie proces. Het bevat van nature anti-oxidanten waaronder vitamine C, calcium en ijzer, heeft een ontspannende werking en staat bekend als cafeïnevrij alternatief voor zwarte en groene thee.

Pink Rose & Lime

Bloemig & subtiel

De bloemige tonen en subtiele fruitaroma’s maakt deze melange uniek. Deze zwarte thee smaakt als een wandeling in een rozentuin. Laat u meevoeren in deze heerlijke kalmerende melange. Het lichte bloemenaroma van rozenblaadjes in combinatie met subtiele aroma’s van sinaasappel maakt deze thee onweerstaanbaar.

Sensational Ginger

Prikkelend & warm

Heerlijke verleiding van verrassende ingrediënten. Verwarmend in de winter, verfrissend in de zomer. Een heerlijke verleiding met verrassende ingrediënten. Pittige en frisse smaken van onder andere gember, pepermunt en zoethout verkwikken de geest en zorgen voor een behaaglijk gevoel. Deze melange is zowel verwarmend in de winter als verfrissend in de zomer.

Veine Dromen

Fluweelzacht & zuiver

Een dromerige melange met onder andere citroengras, pepermunt, kamille en rozenbloesem. Droom weg met Veine Dromen en geniet van deze fluweelzachte zuivere melange. De bijzondere samenstelling van citroengras, pepermunt, kamille en rozenbloesem zorgt voor een weldadige nachtrust.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken