images
images-2

SPEEDSTER

DE BESTE FILTERDRAGERMACHINES

In 2001 bouwde Kees de eerste serie van de Speedster, 6 stuks. Na vele testen is de huidige extreem stabiele Kees van der Westen Speedster ontstaan. Een zeer fraai vormgegeven espressomachine met de beste techniek.

Hoogtepunten van deze machine

Intuïtieve bediening door hendel

Lekbak in hoogte verstelbaar

Langzaam automatisch infusieproces

Energiebesparende Eco-modus

De fraaie behuizing is opgetrokken uit metaal met verschillende afwerkingen. De vormgeving is een duidelijk verwijzing naar de vroegere luchtvaart industrie. Dankzij de tuimelschakelaars en hendels waant u zich piloot van uw eigen espressomachine.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 60 cm breed, 37 cm hoog en 65 cm diep
  • 220 – 240V

Dual boiler systeem voor optimale stabiliteit

Dankzij het dubbele boiler systeem is de Kees van Westen Speedster uitermate stabiel. De stoomboiler heeft een inhoud van maarliefst 3,5 liter en is uitgevoerd met een warmtewisselaar. De boiler is opgebouwd uit RVS van maarliefst 2mm dik en zijwanden met een dikte van maarliefst 6mm. Middels de RVS stoompijp met 4 gaten in een waaiervorm met elk een diameter van maarliefst 1.2 mm is het opschuimen van melk een kinderspel. Uit de heetwater tap kunt u 2 verschillende temperaturen water tappen, kokend en niet kokend. Kees van der Westen heeft zijn Speedster uitgevoerd met een koffieboiler met wanden van 3 mm dik RVS en 6mm dikke zijpanelen. Om een goede thermo sifon warmtestroom te bereiken is de hals van de groep verticaal geplaatst onder een lichte hoek. De hals van de zetgroep is direct vast gelast aan de boiler. Deze is zowel in als uitwendig gelast. Wanneer u water vraagt voor koffie zal het koude water eerst door de wisselaar van de stoomboiler lopen. Daar de stoomboiler draait op een temperatuur van 135 graden wordt het verwarmde water samen gebracht met het binnenkomende koude water. Middels een PID controller wordt de temperatuur van de koffieboiler op 0,1 graad Celsius nauwkeurig geregeld.

IDRO-MATIC

Deze instelbare progressieve pre-infusiecilinder biedt een grote variatie aan startdrukken om mee te spelen.

Dit nieuwe systeem is retro-fitbaar voor de meeste bestaande machines.

 

 

 

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken