Sanremo Verona RS lease

Leaseprijs vanaf €159,- per maand

Sanremo Verona RS lease

Leaseprijs vanaf €159,- per maand

Dé espressomachine

sanremo-verona-rs-1
sanremo-verona-rs-front

Espressomachines van SanRemo zijn echte precisie-instrumenten, gebouwd voor professioneel gebruik. De SanRemo Verona RS espressomachine is daarom de perfecte koffiemachine voor de horeca. Met deze koffiemachine zet u het perfecte kopje koffie voor uw gasten.

Product highlights

  • Ingebouwde volumepomp
  • Verlichte ‘in werking’ knop
  • Iedere groep heeft zijn eigen boiler
  • Kopjesverwarmer
  • Voorzien van twee stoompijpen

De Sanremo Verona RS is nog geavanceerder dan de Verona TCS. Hij heeft ook aparte boilers, maar ook een verfijnde temperatuur regeling. Dankzij de RVS boilers en de speciale op waterdruk regelbare preïnfusie komt de smaak van de koffie zonder de bitterheid nog beter tot zijn recht.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 75,5 cm breed, 48,5 cm hoog en 62,7 cm diep
  • 240 V of 415V

SANREMO VERONA: KWALITEIT KOFFIE

De SanRemo Verona RS is zowel stijlvol qua design als functioneel; met name voor gebruik in de horeca. De koffiemachine is namelijk leverbaar in 2 groeps- en 3 groepsuitvoering. Het voordeel van de SanRemo Verona RS is dat elke groep beschikt over een eigen boiler, bij elke boiler kunt u zelf de temperatuur bepalen.

Ideaal als u bijvoorbeeld de ene groep gebruikt voor het maken van espresso of cappuccino en de andere voor crème koffie. Ook zorgt de SanRemo Verona ervoor dat u altijd vers theewater heeft, want de machine heeft ook een aparte stoom/theeboiler.

SANREMO VERONA RS UITPROBEREN

Met de aanschaf van de SanRemo Verona RS koffiemachine kiest u voor de perfecte koffiemachine voor uw horecazaak. De SanRemo Verona RS is het topmodel uit de collectie van SanRemo.

Bent u benieuwd naar de functionaliteiten van de SanRemo Verona RS? Bezoek dan eens ons Coffee Coaching Center, wij vertellen u graag meer over deze en andere koffiemachines. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om een koffiemachine een week lang gratis uit te proberen, zo ervaart u zelf de kwaliteit van de SanRemo Verona RS.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken