SANREMO VERONA LEASE

Leaseprijs vanaf €133,-

San Remo Verona

Leaseprijs vanaf €133,-

Sanremo_Machines_Verona1
Sanremo_Machines_Verona2

Espressomachines van SanRemo zijn echte precisie-instrumenten, gebouwd voor professioneel gebruik. De San Remo Verona espressomachine is daarom de perfecte koffiemachine voor de horeca. Met deze koffiemachine zet u het perfecte kopje koffie voor uw gasten.

Product highlights

  • Topmodel van SanRemo
  • Met TCS (Temperature Control System)
  • Iedere groep heeft zijn eigen boiler
  • Grote boiler t.b.v. de stoomvoorziening
  • Altijd vers theewater

Bent u benieuwd naar de smaak van Hesselink Koffie of naar de werking van één van onze professionele koffieautomaten? Wij bieden u de mogelijkheid één week lang geheel gratis een koffieautomaat van Hesselink Koffie uit te proberen, zodat u en uw personeel onze excellente service zelf kunnen ervaren.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 61 cm breed, 59 cm hoog en 82 cm 0f 105 cm diep
  • 240 V of 415V

SAN REMO VERONA: KWALITEIT KOFFIE

De San Remo Verona is zowel stijlvol qua design als functioneel; met name voor gebruik in de horeca. De koffiemachine is namelijk leverbaar in 2 groeps- en 3 groepsuitvoering. Het voordeel van de San Remo Verona is dat elke groep beschikt over een eigen boiler, bij elke boiler kunt u zelf de temperatuur bepalen.

Ideaal als u bijvoorbeeld de ene groep gebruikt voor het maken van espresso of cappuccino en de andere voor crème koffie. Ook zorgt de San Remo Verona ervoor dat u altijd vers theewater heeft, want de machine heeft ook een aparte stoom/theeboiler.

SAN REMO VERONA UITPROBEREN

Met de aanschaf van de San Remo Verona koffiemachine kiest u voor de perfecte koffiemachine voor uw horecazaak. De San Remo Verona is het topmodel uit de collectie van San Remo.

Bent u benieuwd naar de functionaliteiten van de San Remo Verona? Bezoek dan eens ons Coffee Coaching Center, wij vertellen u graag meer over deze en andere koffiemachines. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om een koffiemachine een week lang gratis uit te proberen, zo ervaart u zelf de kwaliteit van de San Remo Verona.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken