Sanremo_Machines_Torino1
Sanremo_Machines_Torino2

SANREMO TORINO

GOOD SOUND

Geïnspireerd op de oude Fiat’s uit Turijn: de Sanremo Torino is op zichzelf een klassieker. Door de extra grote 12 liter boiler is de Torino geschikt voor een grote capaciteit. Ook is de machine voorzien van een groot koppenrek, royaal lekblad en barista lights

Hoogtepunten van deze machine

✓ Spotlights

✓ SED & SAP versie

✓ Onderhoudsvriendelijk

✓ Bluetooth assistance

✓ Voor 150 tot 300 koppen per dag

Een ontwerp dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bestaat uit de modellen van audiosystemen die in de jaren zestig werden gebruikt. De Torino is een machine die zich onderscheidt van de rest. Alle details zijn volledig zichtbaar dankzij de schijnwerpers, waardoor het een vitale uitstraling heeft. Met deze machine komen de kwaliteit en betrouwbaarheid van Sanremo volledig naar voren.

Technische specificaties

  • Onafhankelijke meters
  • 78 cm breed, 58 cm hoog en 59 cm diep
  • Boiler met grote capaciteit
  • Automatische backflush-reinigingsinstallatie

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

MECHANICA MET TOPKWALITEIT

De kwaliteit van een kopje koffie is gegarandeerd dankzij het gebruik van het traditionele warmtewisselaarsysteem met thermosyphoncirculatie en units met statische pre-infusie, die een constante temperatuur mogelijk maken. speciaal voor de Baristas zijn er twee versies van deze machine ontwikkeld: de Sed-versie en de Sap-versie. Met de Sed-versie kan de gebruiker de hoeveelheden programmeren met behulp van een drukknop, waardoor een elektronisch doseersysteem wordt gegarandeerd. De Sap-versie daarentegen biedt semi-automatische programmering, continue afgifte wordt geregeld door middel van een aan/uit-knop.

BONUS TRACK

Om u zo goed mogelijk te helpen bij het bereiden van uw cappuccino, zijn er de stoomtappen ontwikkeld en ontworpen, zodat u dankzij een unieke mix van lucht en stoom de perfecte geschuimde melk kunt verkrijgen met de ideale consistentie. Naast de andere uitstekende functies biedt Torino een Bluetooth-systeemservice, een exclusief Bluetooth-systeem waarmee u de technische ondersteuningsparameters kunt beheren en het aantal uitgegeven koffie kunt bijhouden door eenvoudigweg een smartphone of tablet met een speciale app te gebruiken.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken