SANREMO CAFE RACER

Leaseprijs vanaf €209,- per maand

SanRemo Cafe Racer Lease

Leaseprijs vanaf €209,- per maand

Dé espressomachine met ultiem bedieningsgemak

sanremo-cafe-racer-front
sanremo-cafe-racer

Espressomachines van SanRemo zijn echte precisie-instrumenten, gebouwd voor professioneel gebruik. De SanRemo Cafe Racer espressomachine is daarom de perfecte koffiemachine voor de horeca. Met deze koffiemachine zet u het perfecte kopje koffie voor uw gasten.

Product highlights

  • Leverbaar als twee- of driegroeps
  • Smart-touch instelling
  • Individuele temperatuur- en drukregeling per groep
  • Voorzien van twee stoompijpen

De Sanremo Cafe Racer espressomachine is geïnspireerd op de motoren die rond de jaren 50 symbool staan voor een vrije geest, authenticiteit, kracht en karakter. Het bijzondere design is gecombineerd met de meest innovatieve techniek. De SanRemo Cafe Racer heeft een aparte preheatboiler en is verkrijgbaar in twee- of driegroeps espressomachine.

Technische specificaties

  • 3 versies: naked, freedom en custom
  • 87,7 cm breed,  53,4 cm hoog en 70,2 cm diep
  • tweegroeps bevat 5 boilers en driegroeps 7 boilers

SANREMO CAFE RACER: STIJLVOL EN GEMAK

Alle innovatieve technieken gaan gepaard met ultiem bedieningsgemak. Zo bedient u de stoompijpen eenvoudig en snel met de handeltjes, kunt u de temperatuur van de koppenwarmer instellen en is ook de lekbak in hoogte verstelbaar. U kunt met deze machine alleen dubbele espresso’s of koffie’s zetten. De Cafè Racer is leverbaar in drie modellen en verschillende kleuren. Alle modellen zijn verkrijgbaar met een zwart of grijs frame.

SANREMO CAFE  RACER UITPROBEREN

Bent u benieuwd naar de functionaliteiten van de SanRemo Cafe Racer? Bezoek dan eens ons Coffee Coaching Center, wij vertellen u graag meer over deze en andere koffiemachines. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om een koffiemachine een week lang gratis uit te proberen, zo ervaart u zelf de kwaliteit van de SanRemo Cafe Racer.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken