s

SAN REMO ZOE

Leaseprijs vanaf €116,-

San Remo Zoe Lease

Leaseprijs vanaf €116,-

Sanremo_Machines_Zoe
Sanremo_Machines_Zoe2

De San Remo Zoe is een mooie en praktische machine. Door de vrolijke kleuren is het een blikvanger voor elke ruimte.

Product highlights

  • Modern design
  • Ingebouwde pomp
  • 1, 2 of 3 groepen
  • Kopjes warmer
  • Voor 150 tot 300 koppen per dag

De Zoe is een robuuste warmte wissel machine waarbij veel rekening is gehouden met de barista. De machine kan worden gezien als de verbeterde opvolger van de Sanremo Capri. Zo is de machine breder en lager, er is meer ruimte op het lekblad en ook het koppendek is vergroot.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 53 cm, 72 cm of 95 cm breed, 53,7 cm hoog en 52,8 cm diep
  • 230 V

San Remo Zoe: Kleurrijke stevigheid

Het feit dat de rand, de romp en het frame overeenkomen, maakt de San Remo Zoe een unieke en ongelooflijk stevige machine. Bovendien is het mogelijk om te kiezen uit een reeks heldere kleuren naar keuze wat zorgt voor een uiterst veelzijdig toestel. Daarnaast is het vernieuwen van de San Remo Zoe eenvoudig en goedkoop, omdat er geen dure onderdelen of extra kosten nodig zijn. Door de vrolijke kleuren is dit toestel een blikvanger in elke ruimte.

San Remo Zoe: Een veelzijdig palet

De aanwezigheid van een traditioneel warmtewisselaar systeem met thermosifon circulatie en eenheden zorgt voor constante thermische stabiliteit. Hierdoor kan de San Remo Zoe iedere keer koffie van topkwaliteit garanderen. Er zijn twee versies:

Sed versie: Deze versie staat het toe om de dosis te laten programmeren door de gebruiker, dankzij een knoppenpaneel en garandeert een elektronisch doseersysteem.

Sap versie: Het bijzondere van deze versie is de semi-automatische programmering, waarbij continue afgifte wordt geregeld door een aan / uit knop. Tot slot biedt dit toestel stoom kranen, die dankzij een exclusieve mix van lucht en stoom zorgt voor de perfecte cappuccino.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken