SANREMO VERONA

Espressomachines van SanRemo zijn echte precisie-instrumenten, gebouwd voor professioneel gebruik

SANREMO VERONA

Echte precisie-instrumenten

Sanremo_Machines_Verona1
Sanremo_Machines_Verona2

Espressomachines van SanRemo zijn echte precisie-instrumenten, gebouwd voor professioneel gebruik. De San Remo Verona espressomachine is daarom de perfecte koffiemachine voor de horeca. Met deze koffiemachine zet u het perfecte kopje koffie voor uw gasten.

Hoogtepunten van deze machine

Topmodel van SanRemo
Met TCS (Temperature Control System)
Iedere groep heeft zijn eigen boiler
Grote boiler t.b.v. de stoomvoorziening
Altijd vers theewater

Dankzij de RVS boilers en de speciale op waterdruk regelbare preïnfusie komt de smaak van de koffie zonder de bitterheid nog beter tot zijn recht. Het touchscreen maakt de bediening van de instellingen en tellerstanden uitlezen nog makkelijker.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 61 cm breed, 59 cm hoog en 82 cm 0f 105 cm diep
  • 240 V of 415V

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

SAN REMO VERONA: KWALITEIT KOFFIE

De San Remo Verona is zowel stijlvol qua design als functioneel; met name voor gebruik in de horeca. De koffiemachine is namelijk leverbaar in 2 groeps- en 3 groepsuitvoering. Het voordeel van de San Remo Verona is dat elke groep beschikt over een eigen boiler, bij elke boiler kunt u zelf de temperatuur bepalen.

Ideaal als u bijvoorbeeld de ene groep gebruikt voor het maken van espresso of cappuccino en de andere voor crème koffie. Ook zorgt de San Remo Verona ervoor dat u altijd vers theewater heeft, want de machine heeft ook een aparte stoom/theeboiler.

TEMPERATURE CONTROL SYSTEM (TCS)

De SanRemo Verona TCS is een technische en decoratieve machine, waarmee u de perfecte kop koffie kunt zetten. De machine heeft voor elke koffiegroep een eigen boiler die tot op de graad nauwkeurig de temperatuur bewaakt. Doordat de boiler direct achter de groep zit heeft u in de zetgroep altijd de perfecte constante temperatuur. Elke boiler kunt u op een eigen door u bepaalde temperatuur in stellen, zodat u zelfs 1 groep zou kunnen instellen voor alleen espresso/cappuccino of lange koffie crème.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken