SAN REMO VERDE

SanRemo zijn echte precisie-instrumenten, gebouwd voor professioneel gebruik

San Remo Verde

De groene machine

Sanremo_Machines_Verde1
Sanremo_Machines_Verde2

De “Verde”  is een groene machine, zoals de naam al zegt. Sanremo Italië wilde haar steentje bijdragen aan het milieu, en  met dat idee is de Verde ontstaan.

Hoogtepunten van deze machine

Energy saving system
Neemt weinig plaats in
SMARTouch display
10 liter boiler
Voor 150 tot 300 koppen per dag

De zijpanelen zijn gemaakt van gerecyclede koffiepucks  en petflessen. De stoomknoppen en de handvaten van de filterdragers zijn gemaakt van gerecyclede pallets. Met het energie verbruik is ook  rekening gehouden. Door een speciaal verwarmings programma en de interne isolatie wordt een bijzonder laag energie verbruik bereikt.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 68 cm breed, 55 cm hoog en 53 cm diep
  • 240 V

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

 San Remo Verde: Groene machine

De “Verde”  is een groene machine, zoals de naam al doet vermoeden. San Remo Italië wilde haar steentje bijdragen aan het milieu, en  met dat idee is de duurzame Verde machine ontstaan. De zijpanelen zijn gemaakt van gerecyclede koffiepucks  en petflessen. De stoomknoppen en de handvaten van de filterdragers zijn gemaakt van gerecyclede pallets.

San Remo Verde: Energieverbruik en isolatie

Naast het feit dat deze machine gemaakt is met speciale aandacht voor grondstoffen, is er ook rekening gehouden met de energiebesparing. Door een speciaal verwarmings programma en de interne isolatie wordt een bijzonder laag energie verbruik bereikt, namelijk tot 30 procent minder in vergelijking met andere machines.

San Remo Verde: TCS Technologie

De binnenkant van deze espressomachine beschikt over de vertrouwde San Remo technologie: de geavanceerde TCS technologie. Dit houdt het systeem in dat de temperatuur van de machine controleert. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een multi-boilersysteem, waarbij elke koffiegroep zijn eigen boiler heeft.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken