SAN REMO ROMA TWEE OF- DRIE GROEPS

Met de SanRemo Roma koffiemachine kiest u voor de perfecte espressomachine voor uw horecazaak
SanRemo Roma full

San Remo Roma twee of- driegroeps

De perfecte espressomachine voor uw horecazaak

De San Remo Roma espressomachine is het vlaggenschip van San Remo. De espressomachine combineert design, inclusief LED verlichting, met hyper moderne technologie en functionaliteiten.

Product highlights

  • Het vlaggenschip van Sanremo
  • Met TCS (Temperature Control System)
  • Iedere groep heeft zijn eigen boiler
  • Grote boiler t.b.v. de stoomvoorziening
  • Altijd vers theewater

Met de San Remo Roma heb je de basis in huis voor het produceren van de hoogste kwaliteit koffie op espresso basis en andere warme dranken. Daarmee is de San Remo Roma een perfecte espressomachine voor horecazaken die waarde hechten aan kwaliteit koffie.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 56 cm breed, 55,5 cm hoog en 85 cm of 108 cm diep
  • 240 V of 415V

SAN REMO ROMA: KWALITEIT KOFFIE

In combinatie met koffiebonen van Hesselink Koffie maakt u met de San Remo Roma het perfecte kopje koffie. Één van de voordelen van deze espressomachine is het innovatieve TCS systeem, wat staat voor Temperature Stability Control.

De San Remo Roma heeft aparte boilers voor iedere groep, waardoor u ervan verzekerd bent dat elke groep de specifieke en stabiele temperatuur heeft die nodig is voor het produceren van de koffievariatie.

Zelfs wanneer u gebruik maakt van verschillende koffie blends werkt de espressomachine optimaal. Nog een voordeel van de San Remo Roma is dat deze gebruik maakt van ‘vers’ water, in plaats van water uit de boiler.

SAN REMO ROMA UITPROBEREN

Met de aanschaf van de San Remo Roma koffiemachine kiest u voor de perfecte espressomachine voor uw horecazaak. De San Remo Roma is een absolute topper uit de collectie van San Remo.

Bent u benieuwd naar de functionaliteiten van de San Remo Roma? U bent van harte welkom in ons Coffee Coaching Center, wij vertellen u graag meer over deze en andere koffiemachines. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om een koffiemachine een week lang gratis uit te proberen, zo ervaart u zelf de kwaliteit van de San Remo Roma.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken