...NAAR GELUK

VAN GROEN NAAR GELUK

De Kop

Wij hebben ervoor gekozen om de koffie één keer per twee weken te laten bezorgen in plaats van elke week bij de klant. Door grotere partijen per levering te bezorgen hoeven de bezorgwagens minder vaak de weg op, waardoor ook het CO2-gehalte sterk wordt teruggedrongen. Daarnaast bespaart Hesselink Koffie op papierverbruik met een digitaal bestelsysteem, dat automatisch alle bestellingen vanuit de website doorzet naar onze verkoopafdeling.

Hesselink Koffie is altijd op zoek naar innovaties die bijdragen aan duurzaamheid, want wij vinden dat koffie niet duurzaam genoeg kan zijn. Dit kan op het gebied van verpakkingsmateriaal, groene stroom, of logistiek zijn. We hechten dan ook veel belang aan alle denkbare vormen van onderzoek naar deze innovaties. Door vooruitstrevende projecten te steunen die zich hiermee bezig houden, maken we duurzaamheid steeds toepasbaarder binnen de koffieketen. Daarmee wil de Hesselink Koffie van duurzame koffie geen uitzondering maken, maar een standaard.

HESSELINK KOFFIE FOUNDATION

Met de afname van al onze koffie steunt uw horeca-onderneming de Hesselink Koffie Foundation; van elke verkochte kilo koffie wordt € 0,10 afgedragen. Vanuit de Hesselink Koffie Foundation worden verschillende duurzaamheidsprojecten in binnen- en buitenland gesteund.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken