FRIESLANDCAMPINA LATTIZ

Latte Made Easy
PS Grijs L scherm 001

Lattiz

DE MELKSCHUIM REVOLUTIE

Nieuw bij Hesselink Koffie is  de Lattiz van FrieslandCampina: een revolutionaire melkschuimmachine die het mogelijk maakt om binnen enkele seconden een cappuccino als een echte barista te zetten, en dat door simpelweg op één knop te drukken. De kwaliteit van het melkschuim is constant omdat er geen andere factoren, zoals gebrekkige ervaring van personeel of drukte in piekmomenten zijn die het melkschuim kunnen beïnvloeden.

Hoogtepunten van deze machine

140 cappucino’s of of 90 latte macchiato’s per uur
Bag-in-box Systeem
Geen reiniging nodig
Constant resultaat
Uitstekende smaak

‘De wisselende kwaliteit van cappuccino’s en latte macchiato’s die je soms in de horeca aantreft, was voor ons de reden om een machine te ontwikkelen die een hoge kwaliteit melkschuim combineert met een hoge kwantiteit’, vertelt Wiebe van Druten, project manager Innovations bij FrieslandCampina. ‘Deze machine bevat slechts zes knoppen. Met deze knoppen kan elke horecamedewerker of barista per kop een goede cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maken. En dat met een snelheid van zes koppen per minuut.’

Technische specificaties

  • 4 liter melkinhoud
  • 19,5 cm breed, 59 cm of 91 cm hoog en 52 cm diep
  • 230 V
Lattiz Logo Melkopschuimer

COMPACT EN ROBUUST DESIGN

De eenvoud zit niet alleen in het gebruik, maar ook in het design.  Het strakke uiterlijk van de Lattiz is compact en robuust vormgegeven met slechts zes knoppen. Met deze knoppen kan elke horecamedewerker of barista per kop een Cappuccino, Latte Macchiato of Koffie Verkeerd maken. Er kan ook een hele of een halve kan getapt worden en met de +knop kan een variabele hoeveelheid getapt worden. De inhoudsmaat van de verschillende knoppen is in te stellen op uw eigen serviesmaat.

melkdozen

BAG-IN-BOX VOOR NOG MEER GEMAK

Met de 4 liter bag-in-box kunnen 140 cappuccino’s worden gezet. De Lattiz-melk beschikt over de ideale samenstelling van eiwit en vet voor een constante hoogwaardige barista-kwaliteit. De melk blijft met het bag-in-box systeem zeven dagen ongekoeld houdbaar in de machine. Doordat de melk en het product niet met elkaar in aanraking komen, bent u altijd gegarandeerd van een optimale hygiëne en geen extra schoonmaakwerk. Alle onderdelen die met de melk in aanraking komen, worden na gebruik samen met de box verwijderd.

Latte Machiato bovenkant B 004

DUURZAME KOFFIE: OOK HET MELKSCHUIM

Bij Hesselink Koffie zien we er op toe dat de productie van onze koffie zo duurzaam mogelijk geschiedt. We vinden het dan ook belangrijk, dat naast de koffie zelf, ook de bijkomende producten rondom koffie duurzaam zijn. De Lattiz sluit goed bij het ideaal om duurzame koffie te produceren. De machine is namelijk zeer zuinig in het gebruik en heeft een A++ energielabel. Ook wordt er met het gebruik van de Lattiz minder afval geproduceerd dan bij andere manieren van melk opschuimen, omdat er minder verpakkingen worden gebruikt. Met een bag-in-box kunnen 140 cappuccino’s worden gezet en dit bespaart in verpakkingen, afval, vervoer en CO2-uitstoot. In de Hesselink Sustainability Grid leest u hoe koffieproductie op deze aspecten verduurzaamd kan worden. Tevens wordt verspilling van melk voorkomen, omdat het volume precies per kop kan worden afgemeten.

LATTIZ - nu verkrijgbaar bij Hesselink koffie

Meer informatie?

Bekijk de video hiernaast en onze barista Tom vertelt u alles over de LATTIZ en de mogelijkheden! Overtuigd van deze machine?

Hesselink Koffie specialisten in de horeca

Hesselink Koffie is naast leverancier van de Lattiz ook specialist in het branden van kwaliteitskoffie voor de horeca. Met onze unieke smaakmelange helpen wij uw horecagelegenheid om zich te onderscheiden van de rest. Met Hesselink Koffie maakt u uw gastvrije signatuur compleet, door uw unieke karakter te onderstrepen.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en uw gasten een unieke beleving te kunnen bieden, biedt Hesselink Koffie totaalconcepten aan. Dit wil zeggen dat we samen met u kijken naar wat uw horecabedrijf nodig heeft om de perfecte kop koffie aan uw gasten te kunnen serveren.  Hesselink Koffie biedt naast kwaliteitskoffie tevens de apparatuur die u nodig heeft, een uitstekende technische ondersteuning, trainingsworkshops om de deskundigheid van uw personeel  te upgraden en een breed scala aan serviceproducten (zoals servies en koekjes). Met ons totaalconcept scheppen wij samen met u de optimale omstandigheden die nodig zijn om uw gasten een klein geluksmomentje te serveren, dat een groot verschil maakt!

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken