LATTIZ

Lattiz® is dé revolutie op het gebied van melkschuim in de horeca.

Zes cappuccino’s in één minuut

Een derde van de koffiegeluksmomentjes die in de horeca wordt besteld, is een cappuccino of een latte macchiato. Voor het horecapersoneel kost het vaak relatief veel tijd om een goede, stevige melkschuimlaag te maken. Bij Hesselink Koffie hebben we hier de oplossing voor in huis: de Lattiz van FrieslandCampina. Dit is een professionele machine voor in de horeca die met één druk op de knop een hoge kwaliteit melkschuim produceert.

Bag-in-box
Een 4 liter bag-in-box, die via de webshop 22 euro kost, voorziet het systeem van melk en is goed voor 140 cappuccino’s. De Lattiz-melk beschikt over de ideale samenstelling van eiwit en vet voor een constante hoogwaardige barista-kwaliteit.

De bag-in-box draagt ook nog eens bij aan duurzaamheid omdat er minder afval wordt geproduceerd. De 140 porties van één bag-in-box staan gelijk aan 17,5 literpakken melk. Verder blijft de melk in het bag-in-box systeem zeven dagen ongekoeld houdbaar in de machine en dankzij de bag-in-box komen product en machine niet met elkaar in contact wat zorgt voor een hoge hygiëne.

Kwaliteit èn kwantiteit
‘De wisselende kwaliteit van cappuccino’s en latte macchiato’s die je soms in de horeca aantreft, was voor ons de reden om een machine te ontwikkelen die een hoge kwaliteit melkschuim combineert met een hoge kwantiteit’, vertelt Wiebe van Druten, project manager Innovations bij FrieslandCampina. ‘Deze machine bevat slechts zes knoppen. Met deze knoppen kan elke horecamedewerker of barista per kop een goede cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maken. En dat met een snelheid van zes koppen per minuut.’

Introductie
Tijdens de Horecava is de Lattiz succesvol geïntroduceerd aan een geselecteerd publiek, waaronder Hesselink Koffie. Wij waren meteen enthousiast over deze innovatie en delen deze graag met u als horecaondernemer.

LATTIZ - nu verkrijgbaar bij Hesselink koffie

Hesselink Koffie specialisten in de horeca

Hesselink Koffie is naast leverancier van de Lattiz ook specialist in het branden van kwaliteitskoffie voor de horeca. Met onze unieke smaakmelange helpen wij uw horecagelegenheid om zich te onderscheiden van de rest. Met Hesselink Koffie maakt u uw gastvrije signatuur compleet, door uw unieke karakter te onderstrepen.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en uw gasten een unieke beleving te kunnen bieden, biedt Hesselink Koffie totaalconcepten aan. Dit wil zeggen dat we samen met u kijken naar wat uw horecabedrijf nodig heeft om de perfecte kop koffie aan uw gasten te kunnen serveren.  Hesselink Koffie biedt naast kwaliteitskoffie tevens de apparatuur die u nodig heeft, een uitstekende technische ondersteuning, trainingsworkshops om de deskundigheid van uw personeel  te upgraden en een breed scala aan serviceproducten (zoals servies en koekjes). Met ons totaalconcept scheppen wij samen met u de optimale omstandigheden die nodig zijn om uw gasten een klein geluksmomentje te serveren, dat een groot verschil maakt!

Lattiz Logo Melkopschuimer

Meer informatie?

Voor meer informatie, vragen en opmerkingen over de Lattiz neemt u contact op via +31 (0)543 512 416.

Of vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een reactie.

Lattiz grijs voorkant
PS Grijs L scherm 001

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken