Hesselink Koffie

Koffieconcept kantoor

Als er één ding is dat niet kan ontbreken op de werkvloer is het koffie. De gemiddelde medewerker drinkt drie kopjes koffie op kantoor. Koffie verhoogt niet alleen de productiviteit, maar ook de teamspirit. Een koffiepauze brengt mensen immers samen. Het is hét moment waarop collega’s hun zakelijke successen, maar ook vooral privé geluksmomenten met elkaar delen.

Informatie over onze concepten?

Bij Hesselink Koffie zien we koffie niet zozeer als product, maar meer als service. We kijken dan ook graag met je mee welk concept het best bij jouw organisatie past. Bijvoorbeeld om te bepalen welke machine het meest geschikt is voor de koffiebehoefte van jouw klant, gast of medewerker. Met onze jarenlange ervaring kunnen we goed adviseren in de mogelijkheden. Benieuwd naar een van onze concepten? Neem gerust contact met ons op.

ik wil meer weten over de concepten

Hesselink Koffie helpt je verder

Wist je dat lang houdbare, volle melk de allerbeste melkkoffies geeft? Dit komt door de romige structuur en het vetgehalte. De samenstelling van volle melk zorgt ervoor dat het melkschuim er fluweelzacht uitziet en stevig blijft. Het vet uit de melk maskeert namelijk de krachtige koffietonen, waardoor je altijd een heerlijke melkkoffie krijgt. Je kunt diverse koffiemachines bij ons leasen of kopen waarbij je kunt kiezen uit verse melk of melktopping. Daarnaast bieden we melkopschuimers, suikerzakjes, melkcups en koffiekoekjes. Alles voor een glimlach op het gezicht van jouw medewerker.

Koffiemelanges

Ieder bedrijf kent een eigen identiteit, een eigen sfeer. Daarom hebben wij de koffiemelanges door de jaren heen keer op keer geperfectioneerd.

BEKIJK DE Koffiemelanges

Presentatie

De lekkerste koffie smaakt nog beter als ook de presentatie in stijl is. Hesselink heeft daarvoor alles in huis.

BEKIJK DE Presentatie

Theeën

Aan ons brede assortiment mogen theeën natuurlijk niet ontbreken. Bij ons vind je de heerlijkste smaken. Voor jóuw moment van geluk.

BEKIJK DE Theeën

Workshops

Een goede kop koffie serveren in de horeca is een ware kunst. Dat vergt deskundigheid, vakkennis en natuurlijk de juiste bereidingswijze.

BEKIJK DE Workshops

Bekijk ook onze andere concepten

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten en verder gaan