KOFFIE TOP 100

MOOIE RESULTATEN IN DE BEFAAMDE MISSET KOFFIE TOP 100

Maandagavond 12 september was een spannende avond voor menig horecazaak. De uitslag van de Misset Koffie Top 100 werd namelijk op feestelijke wijze bekend gemaakt!

De Misset Koffie Top 100 is al jaren een befaamde ranglijst voor iedere horecazaak waar veel waarde wordt gehecht aan de koffiebeleving. Middels mystery visits en een jury wordt de ranglijst opgesteld. Hesselink Koffie is trots op haar relaties ’t Stroopsoldaatje, Café Quattro en De Hofvlietvilla die een notatie in de Top 100 wisten te bemachtigen!

’t Stroopsoldaatje

’t Stroopsoldaatje in Vught wist de 68e plek te behalen. Dit koffie- en theecafé is gevestigd op het terrein van de oude Isabella kazerne in Vught. Deze unieke locatie beschikt nog steeds over de waterwerken en het wegenpatroon van het oorspronkelijk stervormige patroon van het fort. Voor bij de koffie en thee worden verschillende lekkernijen aangeboden zoals de klassieke New York Cheescake en een verrassende Carrot & Cream. Wij snappen wel dat de koffiebeleving hierdoor voor velen compleet is!

Misset Koffie Top 100 - t Stroopsoldaatje

Café Quattro

Café Quattro in Geldrop behaalde plek 80. Dit café staat, zoals de naam wellicht al prijsgeeft, helemaal in het teken van Italië. In de patisserie worden heerlijke Italiaanse zoetigheden geserveerd. Daarnaast kunnen de gasten genieten van antipasti bij de borrel. Al ruim 5 jaar wordt de koffie van Hesselink Koffie in dit sfeervolle café geschonken. Deze koffie is ook nog eens onze duurzame Fingerprinted koffie, waarmee de Hesselink Koffie Foundation wordt gesteund!

Misset Koffie Top 100 - Cafe Quattro

De Hofvlietvilla

De Hofvlietvilla in Zwolle behaalde als nieuwkomer de 87e plek. Deze riante brasserie is nog maar ruim een jaar open en weet nu al dit mooie resultaat te behalen. Door de jury werd de kennis en kunde van de barista zelfs bestempeld als ‘excellent’! Zou de baristatraining van Hesselink Koffie hieraan hebben bijgedragen? Wij vinden het in ieder geval een geweldige prestatie van De Hofvlietvilla. De prachtige locatie, het kundige personeel en de sfeervolle aankleding maken het tot een beleving van niveau.

Misset Koffie Top 100 - Hofvlietvilla

Ook geluk schenken?

Hesselink Koffie feliciteert de bovenstaande zaken van harte met de notatie in de Top 100! We hopen dat we nog veel aan deze geluksmomenten mogen bijdragen.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken