Kees van der Westen Spirit

spirit_machine_naked
rd_150820_10

SPIRIT

High precision, high performance

De Spirit koffiemachine van Kees van de Westen beschikt over een aantal unieke eigenschappen, die ervoor zorgen dat er efficiënt mee gewerkt kan worden en er smakelijke koffie mee gemaakt kan worden.

Hoogtepunten van deze machine

Twee stoompijpen en 2 of 3 groepen
Automatisch spoelprogramma
Gedoseerde theewater uitgifte
Externe pomp

Deze handgemaakte espressomachine van Hollands fabricaat met een uitgesproken design, waarbij de echte barista zich thuis voelt. Een echte klassieker voor professioneel gebruik in de horeca. Hoogwaardige techniek met een prachtig design én is voorzien van een separate heet water uitgifte en extra grote 19 liter boiler. De Spirit zorgt, in combinatie met koffiebonen van Hesselink Koffie, voor overheerlijke koffie in uw horeca zaak.

Technische specificaties

  • twee- of driegroepsmachine
  • uitgerust met twee externe rotatiepompen
  • Energiebesparend warmwatersysteem

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

BASTONE

Elke groep wordt geactiveerd door een van onze aangepaste “Bastones”, een kleine hendel die twee programmeerbare volumetrische instellingen biedt en, via een drukknop, een continue stroom. De Bastone kan ook worden geprogrammeerd voor volledige handmatige bediening.

POMP PER GROEP

Voor maximale capaciteit en drukstabiliteit wordt elke Spirit geleverd met 2 pompen. 1 voor extractie en 1 om de stoomketel te vullen en theewater op de juiste temperatuur te leveren. Met de optie pomp per groep is elke groep verbonden met een speciale pomp en dus met een individuele watertoevoer.

Dit biedt de mogelijkheid om per groep een andere druk in te stellen. Bovendien kunt u experimenteren met verschillende waterbehandelingssystemen.

TEMPERATUURREGELAAR IN FAHRENHEIT

De temperatuur in al onze ketels wordt geregeld door een PID; een zelflerend apparaat dat de temperatuur zo stabiel mogelijk houdt.

Uw machine kan worden geleverd met de uitlezing in graden Celsius of Fahrenheit.

LUNGO-OPTIMALISATIE

De Spirit is toegewijd om de best mogelijke espresso-extractie te leveren. Als u de voorkeur geeft aan lungo boven espresso, kunnen we uw machine aanpassen om de pre-infusie voor lungo’s te optimaliseren.

Dit kan per groep afzonderlijk worden gewijzigd.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken