JURA X10

De professional voor koffiespecialiteiten

JURA X10

Modern, robuust, comfortabel en veelzijdig.

x10

De X10 overtuigt met veelzijdigheid, bedieningsvriendelijkheid en individualiteit. Hij is in staat 31 verschillende specialiteiten te bereiden en bestrijkt daarmee het gehele spectrum van met melk en melkschuim verfijnde soorten koffie en de volledige waaier van zwarte koffiespecialiteiten.

Hoogtepunten van deze machine

TFT-Touchscreen-kleurendisplay
✓ Geïntegreerd spoel-/reinigings- en ontkalkingsprogramma
Variabele zetgroep
Actieve bonenbewaking

Voor een steeds perfect maalresultaat en een aromaversterking van 12,2 %* zorgt een topinnovatie: de Professional Aroma Grinder. Dankzij de One-Touch Lungo-functie weet deze zelfs met caffè Barista en lungo Barista voor verrukking te zorgen. Bovendien beschikt hij over verschillende temperatuurniveaus voor heet water, wat door liefhebbers van thee bijzonder op prijs wordt gesteld. Via zijn solide, in hoogte verstelbare combi-uitloop komen met één druk op de knop naar keuze één of twee koffiespecialiteiten tegelijk in de kopjes of glazen. De bediening via het 4,3″ grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie is volledig intuïtief.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 37,3 cm breed, 52,4 cm hoog en 46,1 cm diep
  • 220 – 240 V

De voordelen

Klant aan het woord

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

EEN ECHTE PROFESSIONAL

Met de introductie van de JURA X10 brengt JURA een koffiemachine op de markt die speciaal is ontwikkeld voor locaties waar gemiddeld zo’n 80 koppen koffie per dag worden gedronken. De machine is zeer veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Daarom is de X10 bij uitstek geschikt voor grotere kantoren, zelfbedieningslocaties en catering. De kwaliteit van de koffiespecialiteiten is uitzonderlijk goed.

Meer informatie?

Bekijk in de productvideo de eigenschappen van deze koffiemachine en of de Jura X10 wat voor u is.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken