Jura GIGA X7

Kwaliteit van koffie en melkschuim in tweevoud ten top gedreven.

Jura GIGA X7

Kwaliteit van koffie en melkschuim in tweevoud ten top gedreven

big_giga_X7

Met de GIGA X7 Professional wordt het begrip koffiegenot opnieuw gedefinieerd.

Product highlights

  • Elektrisch verstelbare luchttoevoer in de combi-uitloop
  • GIGA value protection
  • Geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma’s
  • Individualiseerbaar

Een doordacht, intuïtief en eenvoudig bedieningsconcept met een op kogels gelagerde Rotary Switch en een TFT-display leiden via de snelste weg naar ultiem genot. 28 specialiteiten en 12 extra barista-recepten kunnen individueel worden geprogrammeerd.

Technische specificaties

  • 18,2 KG
  • 37 cm breed, 55,5 cm hoog en 49,7 cm diep
  • 220 V ~240V

Technologieën

Twee krachtige keramische schijfmolens garanderen gedurende vele jaren een snel, nauwkeurig, homogeen en gelijkmatig maalproces dat door elektronische motoren geregeld wordt. Een absolute bijzonderheid is de via een stappenmotor elektrisch verstelbare luchttoevoer in de combi-uitloop. Bij de bereiding van latte macchiato stroomt hierdoor automatisch eerst hete melk en vervolgens melkschuim in de glazen, en dat zonder pauze. Dit bespaart kostbare tijd.

Reiniging/hygiëne

Net zo eenvoudig als de bediening en de programmering is het onderhoud. Dankzij de geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma’s wordt het onderhoud tot een minimum gereduceerd, en is TÜV-gecertificeerde hygiëne gegarandeerd.

Individualiseerbaar

Dankzij een groot aanbod aan toebehoren zoals de kopjeswarmer, de melkkoeler, de set afvoer koffieresidu, de set afvoer restwater en de interface voor afrekeningssystemen alsmede dankzij een aantrekkelijk assortiment aan meubelen kan voor ieder toepassingsgebied een optimaal en aan de behoeften aangepaste totaaloplossing worden samengesteld.

GIGA Value Protection

Bij een Premium volautomatische koffiemachine hoort uiteraard Premium Service. Speciaal voor gebruikers van de GIGA X7 Professional heeft JURA daarom de GIGA Value Protection ontwikkeld. In het zakelijke segment biedt alleen JURA waardebehoud van een volautomaat voor koffiespecialiteiten gedurende 25 maanden of 45.000 kopjes. Na 9 alsmede 18 maanden neemt onze service-afdeling contact met u op voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt. Uiteraard kosteloos en bij u op locatie. Voor alle details over onze uitgebreide Premium Service verwijzen we u naar de voorwaarden.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken