Jura GIGA X3

Flexibiliteit in de topklasse

Jura GIGA X3

Koffiespecialiteiten voor de werkplek

giga_x3_g2_alu_image_1

De nieuwe GIGA X3 Professional voorziet in alles wat in een kantoortuin of in een pauzeruimte voor medewerkers telt: tot wel 31 individueel programmeerbare koffiespecialiteiten en 12 extra barista-recepten met één druk op de knop.

Hoogtepunten van deze machine

Werkt met de Jura-app
✓ 5 liter waterreservoir
Geïntegreerd spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma
31 koffiespecialiteiten

De 31 individueel programmeerbare koffiespecialiteiten bestaan o.a.uit de trendy flat white, een eenvoudige bediening en weinig werk bij het bijvullen dankzij het grote bonenreservoir met een inhoud van 1 kg en het aroma-beschermdeksel alsook de set afvoer restwater en de optionele set afvoer koffieresidu.

Technische specificaties

  • 18,2 KG
  • 37 cm breed, 55 cm hoog en 49,7 cm diep
  • 220 V ~240V

De voordelen

Klant aan het woord

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Technologieën

Niet alleen de 31 specialiteiten, ook het startscherm kan individueel worden geprogrammeerd overeenkomstig de gelegenheid en de specifieke wensen van de klant. Het apparaat biedt u de mogelijkheid om de namen van producten naar keuze te wijzigen en deze producten overeenkomstig uw wensen op de display te rangschikken. De krachtige keramische schijfmolen garandeert gedurende vele jaren een snel, nauwkeurig, homogeen en gelijkmatig maalproces dat door elektronische motoren geregeld wordt. Een unieke bijzonderheid is de via een stappenmotor elektrisch verstelbare luchttoevoer in de combi-uitloop. Bij de bereiding van latte macchiato stroomt hierdoor automatisch eerst warme melk en vervolgens melkschuim in de glazen, en dat zonder pauze. Dit bespaart kostbare tijd.

Reiniging/hygiëne

Net zo eenvoudig als de bediening en de programmering is het onderhoud. Dankzij de geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma’s wordt het onderhoud tot een minimum gereduceerd, en is TÜV-gecertificeerde hygiëne gegarandeerd.

Meer informatie?

Bekijk in de productvideo de eigenschappen van deze koffiemachine en of de Jura GIGA X3 wat voor u is.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken