Bradley's Thee

Uitgebreid assortiment finest tea blends van Bradley

Bradley’s Fair Trade & Biologische thee:
Natuurlijk, eerlijk en heerlijk

Verpakt in een glanzende folie voor behoud van kwaliteit en smaak is Bradley niet meer weg is te denken in het out-of-home kanaal. Een thee die gewaardeerd word door de echte theeliefhebber. Deze heerlijke thee is verkrijgbaar in 20 verschillende varianten, waarvan de vruchtenvarianten zijn voorzien van echte stukjes fruit.

Max Havelaar Fair Trade is het onafhankelijke keurmerk voor eerlijke handel: Fair Trade. Dit keurmerk vind je alleen op producten die voldoen aan de strenge internationale criteria voor eerlijke handel. Dit zijn de correcte omstandigheden waarin de theeplukkers werken en de rechtvaardige prijs die boeren ontvangen.

De stichting Max Havelaar controleert de keten van producent tot consument. Binnen deze keten spelen boeren, arbeiders, ondernemers en consumenten elk hun eigen rol. Samen creëren ze kansen voor duurzame ontwikkeling in de ontwikkelingslanden en de export naar westerse landen.  De Bradley’s  thee is Fair Trade gecertificeerd. Een heerlijke thee met een eerlijke prijs. Bij de keuze van Bradley’s thee draagt ook u bij aan een rechtvaardig bestaan van boerenfamilies en arbeiders die werkzaam zijn in de theehandel.

Skal controleert in Nederland de producten voor biologische landbouw. De Bradley’s thee met het Skal-keurmerk geven u de garantie dat de  thee niet is bespoten met pesticiden en puur natuurlijk is verbouwd.

English blend tea

Een melange van thee uit de Chinese theetuin Dazhangshan en de Indiase theetuin Korahkundah. De thee kenmerkt zich door een krachtige, volle smaak. Een klassieker voor de meeste theedrinkers die deze thee als zeer verkwikkend ervaren  Een thee om de hele dag te drinken.

Earl Grey

Aan de zwarte thee is een natuurlijk aroma toegevoegd van de bergamot citrusvrucht. Dit geeft een licht geparfumeerde, frisse smaak. Een thee die vooral in de middag en avond gedronken wordt.

Rooibos

Om even bij te komen van de stress van alle dag. De Rooibos is vermaard om zijn rustgevende werking. Een heerlijke thee uit Zuid Afrika die van nature lichtzoetig smaakt.

Groene thee

Deze thee is niet gefermenteerd en behoudt daardoor zijn natuurlijke karakter en smaak. Door het toevoegen van een schijfje citroen wordt de thee milder en fris van smaak. De thee is bekend om de rijke werking van antioxidanten. In Azië drinkt men deze thee de hele dag.

Bosvruchten thee

Aan de zwarte theemelange wordt een natuurlijk aroma toegevoegd van verschillende bosvruchten met als resultaat een geurig aroma en een lichtzoetige smaak. De thee wordt vooral in de middag gedronken.

Citroen thee

Door toevoeging van het natuurlijk citroenaroma krijgt de thee een heerlijk frisse smaak. Een echte dorstlesser met een verfijnd aromatisch bouquet van citroen. Vooral bij warm weer kunnen wij u deze thee aanbevelen.

Bradley's Fairtrade
Bradley's Thee

Hesselink Koffie uitproberen?

Bent u benieuwd naar de smaak van de thee van Hesselink Koffie? Wij bieden professionals de mogelijkheid om een Try Out pakket Hesselink Koffie aan te vragen. Hoe kunt de smaak immers beter beoordelen dan door het zelf te proeven? Bent u een professional en wilt u graag een Try Out Hesselink Koffie aanvragen?

Klik hier om een Try Out aan te vragen

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken