WMF AUTOMATEN

WMF koffiemachines staan voor Duitse degelijkheid, kwaliteit en precisie in optima forma.

WMF Koffiemachines

De horeca is afhankelijk van goede kwaliteit en goede koffie is een must. WMF koffiemachines staan voor Duitse degelijkheid, kwaliteit en precisie in optima forma. WMF is een merknaam die staat als een huis en al meer dan 150 jaar innovatief is op de horeca- en hotelmarkt. Met een koffiemachine van WMF kunt u uw gasten een heerlijk kopje koffie voorschotelen. Daarnaast zijn de koffiemachines van WMF eenvoudig te bedienen door uw medewerkers.

In ons assortiment vindt u de volgende WMF koffiemachines:

WMF 1100S

DE 1100S. SIZE MATTERS.

Ons succesvolle businessmodel: Compact in ruimte, makkelijk in gebruik en perfecte smaak. Dat is het concept. Perfect voor kleine ruimtes zoals kleine kantoren of coffeecorners. Je hoeft niet in te leveren op smaak met de WMF 1100S!

WMF 1100S
WMF 1100S

WMF 9000 S+

EEN MEASTRO VAN PERFECTE SMAAK.

De nieuwe WMF 9000 S+ is eindelijk hier. Een werkelijk perfecte koffiesmaak. Eentje die aan al de meest individuele eisen en hoogste standaarden voldoet. Atlijd en overal. In de ontbijtzaal van een luxueus hotel of de plaatselijke bakker. Zelfs met een wijde variatie aan koffie – zoals wanneer een grote groep snel koffie geserveerd wil krijgen – blijft de smaak hetzelfde in elke espresso.

WMF 9000 S+
WMF 9000 S+

WMF 5000S

Meer koffie, minder tijd

De nieuwe WMF 5000S is perfect voor horecazaken waar snelheid en productie centraal staan. De beste kwaliteitskoffie met slechts één druk op de knop: met deze koffieautomaat houdt niets u tegen. Met het Dynamic Milk System is niet alleen de koffie, maar ook het melkschuim gegarandeerd van de beste resultaten.

nieuwsbericht_featured_1_338x300_wmf5000s-b
WMF 5000S

WMF Espresso (Hybride)

Perfectie? Met een druk op de knop!

WMF espresso, het beste van beide werelden! Het gemak van een vol automaat met de uitstraling van een pistonmachine. Maak de heerlijkste barista creaties en geniet van uw geluksmoment met Hesselink Koffie.

WMF Automaten
WMF Espresso

WMF 1500s

Revolutionair modern en compact

De WMF1500S is de lang verwachte doorontwikkeling van een van de meest succesvolle koffiemachines van WMF: de WMF 1400. Zeker zo interessant is het nieuwe, optionele Easy Milk-systeem voor de uitgifte van warme en koude melk en warme melkschuimspecialiteiten. Ook nieuw is systeem om even snel de kopjes voor te verwarmen.

WMF1500S
WMF 1500S

WMF 1400C

Volautomatisch en compact

Met deze compacte, volautomatische koffiemachine maakt u in een handomdraai elke denkbare koffiespecialiteit. Van een klassieke espresso tot een smakelijke latte macchiato in een lang glas. En als u kiest voor de Plug&Clean-optie, reinigt het systeem aan het einde van de dag automatisch de melkschuimer.

WMF1400
WMF 1400

WMF 1200s

Superieure techniek, bescheiden koffiebehoefte

De WMF 1200S is een volautomatische koffiemachine voor horeca of bedrijven en instellingen met een bescheiden koffiebehoefte. Ideaal voor kapperszaken, tankstations, fitness centra en bakkerijen.

Maar ook in kleinere restaurants, hotelbars en snackbars komt deze volwaardige koffiemachine goed tot zijn recht. Met één druk op de knop serveert de WMF 1200S elke denkbare koffiespecialiteit en eventueel ook warme chocolademelk en chociatto. Eenvoudig, betrouwbaar en altijd van de hoogste kwaliteit.

WMF1200S
WMF 1200S

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken