WMF AUTOMATEN

WMF koffiemachines staan voor Duitse degelijkheid, kwaliteit en precisie in optima forma.

WMF Koffieautomaten

Als werkgever wilt u uw medewerkers en uw klanten voorzien van een goede kop koffie in de horeca. Hiervoor heeft u uiteraard een kwaliteit koffieautomaat nodig. WMF koffieautomaten staan voor Duitse degelijkheid, kwaliteit en precisie in optima forma. WMF is een merknaam die staat als een huis en al meer dan 150 jaar innovatief is op het gebied van koffieautomaten. Met een koffieautomaat van WMF kunt u uw medewerkers en klanten een heerlijk kopje koffie voorschotelen en daarnaast is de koffieautomaat van WMF eenvoudig te bedienen door uw werknemers.

In ons assortiment vind u de volgende WMF koffieautomaten:

WMF 1100 S

DE 1100S. SIZE MATTERS.

Ons succesvolle businessmodel: Compact in ruimte, makkelijk in gebruik en perfecte smaak. Dat is het concept. Perfect voor kleine ruimtes zoals kleine kantoren of coffeecorners. Je hoeft niet in te leveren op smaak met de WMF 1100 S!

WMF 1100S
WMF 1100s

WMF 1500 Classic

Revolutionair modern en compact

De WMF 1500 Classic is de lang verwachte doorontwikkeling van een van de meest succesvolle koffiemachines van WMF: de WMF 1400. Zeker zo interessant is het nieuwe, optionele Easy Milk-systeem voor de uitgifte van warme en koude melk en warme melkschuimspecialiteiten. Ook nieuw is systeem om even snel de kopjes voor te verwarmen.

WMF1500S
WMF 1500 Classic

WMF 1500+

De nieuwste WMF sensatie

De WMF 1500+ is dé ideale koffiemachine voor op kantoor of uw horecazaak. De talrijke sjablonen zijn afgestemd op bedrijven met een gemiddelde koffiebehoefte in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden en zorgen ervoor dat de volautomaat grafisch, functioneel en qua taal aan de behoeften van de gebruiker voldoet.

WMF1500S
WMF 1500S+

WMF 5000S

Eindeloos genieten.

De WMF 5000 S is als een goede teamspeler. Draagt altijd zijn steentje bij en is snel wanneer het nodig is. Tegelijkertijd is deze machine eenvoudig en makkelijk in het gebruik. Waar medewerkers ernaar streven om klanten tevreden te stellen met een vriendelijke glimlach, biedt dit volautomatische teamlid met één druk op de knop elke klant een kop perfecte koffie. Omdat, zoals we weten, niemand lang wil wachten.

goede-maat
WMF 5000S

WMF 5000 S+

Moeiteloos koffiegenot in elke omgeving

De WMF 5000 S+ is dé ideale koffiemachine voor elke omgeving. Deze moderne machine heeft niet alleen een prachtig design, ze is ook voorzien van talloze, handige technologische toepassingen voor de beste koffieresultaten. De snelheid en productiecapaciteit van deze machine is grensverleggend: met één druk op de knop heeft u in een mum van tijd een heerlijke kop koffie bereid.

goede-maat
WMF 5000S+

WMF 9000 S+

EEN MEASTRO VAN PERFECTE SMAAK.

De nieuwe WMF 9000 S+ is eindelijk hier. Een werkelijk perfecte koffiesmaak. Eentje die aan al de meest individuele eisen en hoogste standaarden voldoet. Atlijd en overal. In de ontbijtzaal van een luxueus hotel of de plaatselijke bakker. Zelfs met een wijde variatie aan koffie – zoals wanneer een grote groep snel koffie geserveerd wil krijgen – blijft de smaak hetzelfde in elke espresso.

WMF 9000 S+
WMF 9000 S+

WMF Espresso

Perfectie? Met een druk op de knop!

WMF Espresso, het beste van beide werelden! Het gemak van een vol automaat met de uitstraling van een pistonmachine. Maak de heerlijkste barista creaties en geniet van uw geluksmoment met Hesselink Koffie.

wmf-espresso
WMF Espresso

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken