KOFFIEMACHINES HORECA

De beste koffiemachines in de horeca voorzien in de beste kwaliteit koffie voor uw klanten

Koffiemachines voor de horeca

Hesselink Koffie systemen: apparatuur van hoogwaardige kwaliteit

Aan onze koffiemachines stellen wij dezelfde hoge eisen als aan de koffie uit onze koffiebranderij. Wij hebben dan ook alleen de beste merken koffiemachines in assortiment, die wij u tegen gunstige koop- of leasetarieven aanbieden. Welke koffiemachine voor u het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren u graag over welk type koffie apparaat het best past bij uw horeca onderneming. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar het telefoonnummer: 0543 – 512 416.

Volautomaten

Volautomaten zijn bijzonder fraai en efficiënt. Ze worden in veel variaties geleverd: van eenvoudig koffie- tot 1-step-cappuccino-apparaat. De kleine volautomaten leveren kwaliteit die niet onderdoet voor de grotere koffie automaten.

Merken volautomaten in ons assortiment koffiemachines:

Filterdragers

Deze koffie apparatuur biedt u volop mogelijkheden, van 1- tot 4 groepssystemen. Deze traditionele espresso machines garanderen u een kopje koffie van topkwaliteit, mede dankzij het unieke temperatuurbeheerssysteem. Dit systeem voorkomt dat uw koffie tijdens het zetten verbrandt.

Merken filterdragers in ons assortiment koffiemachines:

Meer informatie?

Voor meer informatie, vragen, opmerkingen en het genot van onze professionele koffieautomaten neemt u contact op via +31 (0)543 512 416.

Of vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een reactie.

WMF8000S
Kees van der Westen Mirage Classics

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken