KOFFIE BONEN

De beste koffiebonen in de horeca voorzien in de beste kwaliteit koffie voor uw klanten

Ambachtelijk gebrande koffie

Bij Hesselink Koffie bieden wij verschillende soorten koffie voor de horeca. De inkoop van ruwe koffie gebeurt bij ons met de grootst mogelijke zorg: alleen de fijnste Arabica’s worden gebruikt in onze koffiebranderij. Deze koffiebonen gaan in de melangeersilo, waarin de verschillende koffie melanges worden samengesteld.

De koffiebonen worden in een trommelbrander, volgens de easy roast methode, gebrand. Daarbij krijgt elke koffieboon de tijd om zich qua smaak, kleur en aroma optimaal te ontwikkelen. Branden is een cruciale fase in het proces van perfect koffie maken: als de koffie te licht of te donker wordt, doet dat afbreuk aan de smaak en aroma. Tijdens het branden krijgt de koffie in onze koffiebranderij ruimt de tijd om een fijn aroma te ontwikkelen, en dat proef je!

Doordat een werkvoorraad van slechts enkele dagen wordt aangehouden, bent u altijd verzekerd van verse koffie. Dat is de kwaliteit waar Hesselink Koffie voor staat.

U kunt bij ons de volgende koffie soorten voor de horeca afnemen:

Hesselink Koffie Zakelijk

Koffiebonen voor in de Horeca

Hesselink Koffie levert koffiebonen voor de Horeca van uitstekende kwaliteit. De inkoop en het branden van de koffiebonen worden door het familiebedrijf met zorg en vakmanschap uitgevoerd.

Koffiebranderij en groothandel Hesselink Koffie levert al meer dan 130 jaar de beste koffie bonen aan horeca en bedrijven. Ook voor de aanschaf van professionele koffiemachines voor uw horeca etablissement bent u bij ons aan het juiste adres.

Koffie Kopjes

Hesselink Koffie uitproberen?

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze koffiebonen voor de horeca? Wij bieden professionals de mogelijkheid om één kilo koffie uit onze eigen koffiebranderij gratis uit te proberen.

Klik hier om één kilo gratis koffie aan te vragen.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken