KOFFIE SPECIALTIES

Speciaal geselecteerde koffie met een streekeigen karakter

SPECIALTIES VOOR DE HORECA

Net als uw horecabedrijf heeft koffie een eigen karakter. Vandaar dat Hesselink Koffie naast espresso koffie, duurzame koffie en filterkoffie ook speciale koffie voor de horeca brandt in onze koffiebranderij.

SINGLE ORIGINS: KOFFIE MET EEN STREEKEIGEN KARAKTER

De specialties ontbreken dus niet in ons assortiment. We hebben verschillende soorten speciale koffie voor de horeca. Zoals single origins: koffie gemaakt van koffiebonen uit één specifiek land en regio. Hesselink heeft koffie geselecteerd die tot de fijnste in hun soort behoren en gebruikt worden in de diverse melanges. Vanzelfsprekend easy roast gebrand en soft vacuüm verpakt in aroma.

Single Origins

SANTOS

Een aromatische, volle melange van 100% Arabica bonen met een lichtzoete smaak en subtiele tonen van mout, pure chocolade en cacao. De afdronk kenmerkt zich door aroma’s van geroosterde noten. Dat geeft deze koffie zijn rijke smaak mee.

Hesselink Koffiezak

GUATEMALA ANTIGUA PANCHOY

Een licht kruidige koffie met een volle body. In de Guatamala Antigua komen lichte tonen van amandelen en vanille naar voren. Dankzij het aangename lichte zuurtje, heeft deze koffie een subtiele afdronk.

Hesselink Koffiezak

COLOMBIA EXCELSO

Vol en aromatisch. Deze koffie heeft een volle body met tonen van gekonfijt fruit, dadels en rijpe pruimen. Dit geeft tevens een licht fruitige smaak aan de koffie. In de afdronk zijn aroma’s van cacao en geroosterde noten te herkennen.

Hesselink Koffiezak

ETHIOPIA SIDAMO

Fruitig met veel karakter. Deze koffie heeft een medium body met bloemige tonen en citrusaroma’s die doen denken aan sinaasappel en bergamot. De aangename nasmaak wordt gekenmerkt door hints van vers fruit en specerijen.

Hesselink Koffiezak

JAVA MAKASAR

Een volle koffie met een flamboyant aroma. De tonen van pure chocolade en gerijpt fruit geven deze koffie zijn krachtige smaak mee. Tevens komen er hints van geroosterde noten en vanille naar voren. Dat geeft de koffie een aangenaam zoete smaak.

Hesselink Koffiezak

KENIA AA

Een mooie rijke melange met een volle body en lichte zuurtje. De tonen van zoet fruit, amandelen en hazelnoten geven deze koffie een aangename smaak. In de afdronk zijn lichte hints van honing te proeven.

Hesselink Koffiezak

Respect voor mens en milieu

Rainforest Alliance

Duurzaamheid staat bij Hesselink Koffie hoog in het vaandel, niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de inkoop van koffiebonen. Hesselink Koffie produceert 100% Rainforest gecertificeerde koffie in de Gran Gusto lijn, wat wordt gegarandeerd met een RFA-certificaat. Het Rainforest Alliance Certified keurmerk garandeert dat de koffiebonen op een duurzame wijze zijn geproduceerd, met respect voor de ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn. Hiermee zijn we er zeker van dat niet alleen de eindgebruiker, maar ook de producent gelukkig wordt van koffie.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken