FILTERKOFFIE

Kwaliteit is een belangrijke voorwaarde bij het branden en malen van filterkoffie

Filterkoffie

Bij Hesselink Koffie kunt u terecht voor verschillende koffiesoorten voor in de horeca. Zo hebben wij naast espresso koffie, duurzame koffie en specialties ook filterkoffie. Deze gemalen filterkoffie is met zorg geselecteerd en met vakmanschap gebrand in onze eigen koffiebranderij.

De Hesselink filterkoffie bestaat uit 100% gecertificeerde koffie afkomstig uit bronnen die aangesloten zijn bij duurzame fair trade koffie leveranciers en organisaties, zoals bijvoorbeeld 4C Association, het Rainforest Alliance en Max Havelaar Fair Trade.

FILTERKOFFIE VAN EERSTEKLAS KWALITEIT

Kwaliteit is een belangrijke voorwaarde bij het branden en malen van filterkoffie. Ook aan onze diverse gemalen koffiemelanges is veel tijd en aandacht besteed. Of het nu een fijn of grof gemalen melange betreft; alle koffiesoorten zijn van eersteklas kwaliteit en op onze eigen easy roast methode gebrand.

Na het malen wordt de koffie direct soft vacuüm verpakt in speciale aroma behoudende zakken. Uiteraard met respect voor mens en milieu. In ons assortiment vindt u zowel reguliere filterkoffie als gecertificeerde filterkoffie.

Filterkoffie

Dessert Snelfilter

De samenstelling van deze blend diende 130 jaar geleden als inspiratie voor onze overige melanges. Deze aromatische koffie heeft een volle body met tonen van abrikoos en hazelnoten. In de afdronk zijn nuances van mokka en een vleugje honing te herkennen.

Hesselink Koffiezak

Excellent Brew

De Excellent Brew is dezelfde mélange als de Dessert Snelfilter, maar dan geschikt gemaakt voor freshbrew apparatuur.

Hesselink Koffiezak

Respect voor mens en milieu

Rainforest Alliance

Duurzaamheid staat bij Hesselink Koffie hoog in het vaandel, niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de inkoop van koffiebonen. Hesselink Koffie produceert 100% Rainforest gecertificeerde koffie in de Gran Gusto lijn, wat wordt gegarandeerd met een RFA-certificaat. Het Rainforest Alliance Certified keurmerk garandeert dat de koffiebonen op een duurzame wijze zijn geproduceerd, met respect voor de ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn. Hiermee zijn we er zeker van dat niet alleen de eindgebruiker, maar ook de producent gelukkig wordt van koffie.

Fingerprinted gecertificeerde filterkoffie

Serious Ground

Dankzij de top kwaliteit Arabica koffiebonen blijft deze koffie lang houdbaar in de thermoskan zonder bitter te worden en zijn zachte smaak te verliezen. Deze melange heeft tonen van lichtzoete gedroogde vruchten en karamel. Het vleugje Robusta geeft de koffie een extra bite.

Fingerprinted Koffiezak

Serious Brew

De Serious Brew is dezelfde mélange als de Serious Ground, maar dan geschikt gemaakt voor freshbrew apparatuur.

Fingerprinted Koffiezak

Net dat beetje extra

Max Havelaar Fair Trade

De Fingerprinted  koffie van Hesselink Koffie bestaat uit Fairtrade koffiebonen, in Nederland ook wel bekend onder de naam Max Havelaar. Dit betekent dat de koffie is geproduceerd met respect voor mens en milieu. De koffieboeren hebben een eerlijke prijs voor hun koffie gekregen waardoor zij kunnen investeren in een duurzame toekomst. Hiermee draagt Hesselink Koffie bij aan een hogere levensstandaard voor de boeren in koffieproducerende landen, en kunt u op uw beurt ook duurzame koffie schenken in uw organisatie.

SKAL Biocontrole

Tevens is de Fingerprinted koffie biologisch, wat wordt gegarandeerd met een SKAL-certificering. SKAL is de Nederlandse toezichthouder voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten. Bij het verbouwen van biologische koffie staat het belang van biodiversiteit voorop, zodat de koffie niet alleen goed is voor ons, maar ook voor Moeder Natuur.

cng

Sinds 2018 is onze koffie klimaatneutraal en zijn wij uitgerust met de certificering van de Climate Neutral Group. De Climate Neutral Group helpt bedrijven klimaatneutraal te ondernemen, waardoor ze bijdragen aan het verminderen van klimaatproblemen. Klimaatneutraal betekent dat we onze CO2-uitstoot, die onder andere vrijkomt bij het branden van koffie, volledig compenseren.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken