KOFFIE SOORTEN

Alleen de beste koffie soorten worden door Hesselink Koffie ingekocht en gebrand

AMBACHTELIJK GEBRANDE KOFFIE

Omdat iedere horecagelegenheid zijn unieke sfeer kent die u uw gasten wil laten proeven, biedt Hesselink Koffie verschillende soorten koffie aan.  Ons inkoopproces is er op gericht om de bonen van de  fijnste Arabica’s voor u te selecteren.

Deze bonen vervolgen hun weg naar onze melangeersilo, waarin de verschillende melanges worden samengesteld. De koffiebonen worden in een trommelbrander, volgens de easy roast methode, gebrand. Daarbij krijgt elke koffieboon de tijd om zich qua smaak, kleur en aroma optimaal te ontwikkelen.

Branden is een cruciale fase in het proces van perfect koffie maken: als de koffie te licht of te donker wordt, doet dat afbreuk aan de smaak en aroma. Tijdens het branden krijgt de koffie in onze koffiebranderij ruimt de tijd om een fijn aroma te ontwikkelen, en dat proeft u!

Doordat een werkvoorraad van slechts enkele dagen wordt aangehouden, bent u altijd verzekerd van verse koffie. Dat is de kwaliteit waar Hesselink Koffie voor staat.

U kunt bij ons de volgende koffie soorten voor de horeca afnemen:

Koffie Barista

MEER DAN 130 JAAR VAKMANSCHAP

Verse koffiebonen voor de horeca bestelt u bij Hesselink Koffie. Koffiebranderij en groothandel Hesselink Koffie levert al meer dan 130 jaar de beste koffie bonen aan horeca en bedrijven. Ook voor de aanschaf van professionele koffiemachines voor uw horeca etablissement bent u bij ons aan het juiste adres. In ons Coffee Coaching Center in Winterswijk of Amsterdam laten wij u kennis maken met zowel onze kwaliteit koffie bonen uit eigen koffiebranderij als onze koffiemachines. Zo ervaart u zelf hoe lekker koffie kan zijn.

Koffie Latte Art

Hesselink Koffie uitproberen?

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze koffiebonen voor de horeca? Wij bieden professionals de mogelijkheid om één kilo koffie uit onze eigen koffiebranderij gratis uit te proberen.

Klik hier om één kilo gratis koffie aan te vragen.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken