KOFFIE HORECA

Koffiemachines van topkwaliteit voor de beste koffie in de Horeca

Koffie Horeca

Hotels, restaurants en cafés; ze vormen het verlengde van ons huis, soms ver weg van thuis. Koffie is thuiskomen. Als horeca ondernemer wilt u uw gasten laten thuiskomen in het comfort en de luxe die zij gewend zijn.

Of dat nu in uw café of restaurant is, waar u een omgeving wil scheppen waarin uw gasten gezellig kunnen samenkomen met vrienden en familie. Of in uw hotel, waar u uw gasten de intieme warmte wil laten ervaren van de slaapkamer waar zij thuis tot rust komen. Hesselink Koffie biedt met zijn melanges een breed pallet aan moods, die uw gasten het gevoel van thuis laten ervaren zodra zij de deur binnenlopen.

Hesselink Koffie specialisten in de horeca

Hesselink Koffie is specialist in het branden van kwaliteitskoffie voor de horeca. Met onze unieke smaakmelange helpen wij uw horecagelegenheid om zich te onderscheiden van de rest. Met Hesselink Koffie maakt u uw gastvrije signatuur compleet, door uw unieke karakter te onderstrepen.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en uw gasten een unieke beleving te kunnen bieden, biedt Hesselink Koffie totaalconcepten aan. Dit wil zeggen dat we samen met u kijken naar wat uw horecabedrijf nodig heeft om de perfecte kop koffie aan uw gasten te kunnen serveren.  Hesselink Koffie biedt naast kwaliteitskoffie tevens de apparatuur die u nodig heeft, een uitstekende technische ondersteuning, trainingsworkshops om de deskundigheid van uw personeel  te upgraden en een breed scala aan serviceproducten (zoals servies en koekjes). Met ons totaalconcept scheppen wij samen met u de optimale omstandigheden die nodig zijn om uw gasten een klein geluksmomentje te serveren, dat een groot verschil maakt!

Meer informatie?

Voor meer informatie, vragen, opmerkingen en het genot van onze professionele koffieautomaten neemt u contact op via +31 (0)543 512 416.

Of vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een reactie.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken