BARISTA CURSUS

De Barista Cursus zal u en uw personeel leren om de perfecte kop koffie te maken in de horeca

BARISTA CURSUS

Barista Cursus

Een goede kop koffie serveren in de horeca is een ware kunst. De koffie uit onze eigen koffiebranderij draagt hier uiteraard aan bij, maar het vergt ook deskundigheid, vakkennis en natuurlijk de juiste bereidingswijze. Dit willen wij graag aan u overbrengen. Klanten en relaties van Hesselink Koffie kunnen bij ons bij de koffiebranderij in ons Coffee Coaching Center een Barista Cursus volgen. Deze training wordt door ons gediplomeerde barista team (Specialty Coffee Association of Europe level 2-gecertificeerd) verzorgd.

De Barista Cursus van Hesselink Koffie:

•    Duur: circa 3 uur
•    Voor gebruikers van Hesselink Koffie
•    Locatie: Coffee Coaching Center in Winterswijk of Amsterdam
•    Maximaal 6 deelnemers

Invulling Barista Cursus

De Barista Cursus richt zich op de basis van het barista vak. Tijdens de cursus krijgt u een korte introductie van het product koffie en de achtergronden. In ons Coffee Coaching Center leert u werken met professionele koffiemachines, om zo het perfecte kopje koffie, espresso en cappuccino te zetten.

Een zeer belangrijk onderdeel van de barista cursus is het op een juiste manier afschuimen van de melk voor cappuccino. Op deze manier kunt u uw gasten een heerlijk kopje van deze populaire koffiesoort voorschotelen.

Om in de toekomst constante kwaliteit van goede koffie te kunnen waarborgen, is ook een goede reiniging van de koffiemachine een must. U krijgt instructies en leert hoe u de machine op een juiste manier kunt reinigen. Deze training wordt verzorgd door ons eigen barista team. Wanneer u deze training met goed gevolg afsluit, ontvangt u hiervoor een barista certificaat.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een Barista Cursus voor de medewerkers van uw horecaonderneming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken