HESSELINK KOFFIECUPS

Koffiecups voor eenvoudigweg het beste kopje koffie

Hesselink Koffiecups

Soms zijn het de kleinste dingen die ons het meeste geluk laten ervaren! Met de nieuwe koffiecups van Hesselink Koffie kan iedere Nespresso* machine voorzien worden van de lekkerste koffie uit onze eigen branderij. Zo kan ieder kantoor, huis of zelfs hotelkamer worden voorzien van de beste koffie uit onze eigen branderij!
Ieder moment vraagt om een andere benadering van geluk. Uw koffiebehoefte kan op elk moment van de dag variëren en daarom zijn de Hesselink Koffiecups verkrijgbaar in drie verschillende moods.

* Merk is van derde partij, die niet verbonden is met koffiebranderij Hesselink

Hesselink Koffie maakt het u mogelijk te genieten van drie verschillende moods.

Gran Gusto Strong

Hesselink Koffiecups Strong

Geef ieder moment een kickstart met de Hesselink Koffiecups Strong! De combinatie van het pittige karakter met een krachtige afdronk, zorgt voor een kop koffie met inhoud.

Hespresso Gran Gusto Cups

Hesselink Koffiecups Regular

De volle body en de milde afdronk maken de Hesselink Koffiecups Regular tot een toegankelijke blend. Waar u ook bent: proef de Regular Koffiecups, sluit uw ogen, en geniet van een moment dat voelt als thuiskomen.

Hespresso Gran Gusto Decaf

Hesselink Koffiecups Decaf

Wél de smaaksensatie, niet de cafeïne. Met de Hesselink Koffiecups Decaf geniet u ook in de late uurtjes van een geluksmoment met een nootachtige smaak en stevige afdronk.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de smaak van Hesselink Koffiecups? Vraag dan gratis een sample aan.

Neem contact op via +31 (0)543 512 416 of vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een reactie.

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken