Hesselink Koffie gaat voor groen schoonmaakmiddel Cafetto

Wat we kunnen verduurzamen, verduurzamen we. Bij Hesselink Koffie denken we namelijk graag aan onze medemens en het milieu. Daarom namen we onlangs een nieuw, duurzaam schoonmaakmerk in de arm: Cafetto. De producten van Cafetto zijn biologisch, niet schadelijk voor het milieu, maar hebben wel een goed reinigend effect.

Cafetto reinigingsmiddel

Cafetto is een fabrikant gespecialiseerd in reinigings- en hygiëneproducten voor espressoproducten voor koffie en thee. Het merk is niet alleen biologisch en niet schadelijk voor het milieu, Cafetto is ook nog eens uitgerust met diverse keurmerken: BFA Registered, OMRI Listed en NSF.

Keurmerken

Het keurmerk BFA Registered wordt uitgegeven door Biological Farmers of Australia. Zij zijn het belangrijkste orgaan in Australië en vertegenwoordigen meer dan 3000 biologische boeren, exploitanten, producenten en verwerkers in de biologische landbouw.

OMRI wordt wereldwijd erkend als een van de hoogste normeringen op het gebied van organische productie, distributie en zekerheid voor de eindconsument. De non-profit organisatie verzekert en waarborgt de biologische gemeenschap.

Ook hebben de producten een NSF keurmerk. Dit betekent dat het product aan strikte veiligheidsnormen voldoet die gelden in de voedingsmiddelenindustrie. De ingrediënten in de schoonmaakmiddelen zijn dus veilig, laten geen schadelijke stoffen achter en veroorzaken geen corrosie.

Hesselink Koffie ademt duurzaamheid

Het groene aspect van de producten is de reden waarom wij ervoor hebben gekozen om met Cafetto te gaan werken. Op deze manier dragen wij nog verder bij aan een duurzamere wereld. Hesselink Koffie ademt duurzaamheid op alle mogelijke manieren.

Ook duurzame koffie schenken in uw organisatie?

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze koffiebonen? Wij bieden professionals de mogelijkheid om één kilo koffie uit onze eigen koffiebranderij gratis uit te proberen.

Recommended Posts

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken