Franke A800

De cultuur van levensgenot
franke-a800-2

FRANKE A800

Grenzeloze inspiratie

Nooit werd koffiecultuur met zo veel plezier beleefd als tegenwoordig, nog nooit werd koffiegenot gevarieerder en individueler uitgedragen dan vandaag. U beschikt over eindeloze mogelijkheden om koffie telkens weer anders en steeds weer verrassend nieuw te maken. Precies daarvoor is onze professionele A800 koffiemachine ontworpen. Deze biedt een drankenvariëteit die alle verbeelding tart.

Hoogtepunten van deze machine

Eenvoudig en toch individueel te bedienen
✓ Zeer fijn melkschuim
Volledige controle in één oogopslag
Comfort opnieuw uitgevonden
De nieuwste professionele technologie

De volautomaat A800 speciaal ontworpen om grote hoeveelheden drank zeer snel en in topkwaliteit te leveren. Een perfecte espresso zetten, gelijktijdig melk opschuimen en een hete thee bereiden? Dankzij het professionele 3-boiler-systeem geen enkel probleem. De A800 verwerkt zelfs de grootste bestellingen met professionele gelatenheid.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting optioneel
  • 34 cm breed, 73 cm hoog en 60 cm diep
  • 200 – 240V

De voordelen

Klant aan het woord

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

FANTASTISCH SCHUIM – STANDAARD

Koud en warm schuim van perfecte, instelbare consistentie. Dankzij geïntegreerde FoamMasterTM-technologie is dat al mogelijk met het basismodel. Voor elke drank kunt u de schuimkwaliteit van vloeibaar tot vast traploos programmeren.

MEER FLEXIBILITEIT

De A800 biedt nog meer speelruimte voor individuele configuratie. Een derde koffiemolen voor uw speciale koffiebonenmelange? Een Flavor-Station of een extra kopjesverwarmer? De A800 laat zich stap voor stap uitbreiden.

NIEUW COMFORT-DISPLAY

Het 10,4 inch-touchscreen van de A800 vormt een fantastische uitnodiging om iedere drankwens op de allereenvoudigste wijze te laten vervullen. Nooit eerder werden drankafbeeldingen attractiever en scherper gepresenteerd en de menubegeleiding laat zich van haar intuïtiefste kant zien.

Meer informatie?

Bekijk in de productvideo de eigenschappen van deze koffiemachine en of de Franke A800 wat voor u is.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken