Franke A800

De cultuur van levensgenot
franke-a800-2

FRANKE A800

Grenzeloze inspiratie

Nooit werd koffiecultuur met zo veel plezier beleefd als tegenwoordig, nog nooit werd koffiegenot gevarieerder en individueler uitgedragen dan vandaag. U beschikt over eindeloze mogelijkheden om koffie telkens weer anders en steeds weer verrassend nieuw te maken.

Product highlights

  • Eenvoudig en toch individueel te bedienen
  • Tot wel 36 producten instelbaar
  • Volledige controle in één oogopslag
  • Comfort opnieuw uitgevonden

Precies daarvoor is onze professionele A800 koffiemachine ontworpen. Deze biedt een drankenvariëteit die alle verbeelding tart.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting optioneel
  • 34 cm breed, 73 cm hoog en 60 cm diep
  • 200 – 240V

Qua capaciteit een klasse apart

De volautomaat A800 speciaal ontworpen om grote hoeveelheden drank zeer snel en in topkwaliteit te leveren. Een perfecte espresso zetten, gelijktijdig melk opschuimen en een hete thee bereiden? Dankzij het professionele 3-boiler-systeem geen enkel probleem. De A800 verwerkt zelfs de grootste bestellingen met professionele gelatenheid.

Fantastisch schuim – standaard

Koud en warm schuim van perfecte, instelbare consistentie. Dankzij geïntegreerde FoamMasterTM-technologie is dat al mogelijk met het basismodel. Voor elke drank kunt u de schuimkwaliteit van vloeibaar tot vast traploos programmeren.

Compatibel met elke koeling

Of u nu voor de melk een bestaande koelkast of de nieuwe 12-liter koelunit van Franke kiest – de A800 is geschikt voor iedere koelingsoptie, En de schuimkwaliteit is altijd superieur.

Meer flexibiliteit

De A800 biedt nog meer speelruimte voor individuele configuratie. Een derde koffiemolen voor uw speciale koffiebonenmelange? Een Flavor-Station of een extra kopjesverwarmer? De A800 laat zich stap voor stap uitbreiden.

Nieuw comfort-display

Het 10,4 inch-touchscreen van de A800 vormt een fantastische uitnodiging om iedere drankwens op de allereenvoudigste wijze te laten vervullen. Nooit eerder werden drankafbeeldingen attractiever en scherper gepresenteerd en de menubegeleiding laat zich van haar intuïtiefste kant zien.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken