FRANKE A800 LEASE

vanaf €270,- per maand
franke-a800

Franke A800 lease

Vanaf €270,- per maand

De Franke A800 is ontworpen voor uw koffiegenot. Nog nooit werd dat belangrijker gevonden dan nu. De koffiecultuur wordt tegenwoordig met veel plezier beleefd en daar sluit de A800 perfect op aan. U wordt telkens weer verrast door een verrukkelijk kopje koffie, dankzij de vele mogelijkheden.

Voordelen koffieconcept

✔ Weten waar u aan toe bent

✔ Vaste prijs per maand

✔ Geen aanschafkosten

✔ Onderhoud en reparaties inbegrepen

✔ Altijd lekkere koffie

✔ Fairtrade koffie

✔ Koffie gemakkelijk online te bestellen

✔ Na einde contract wordt u eigenaar van de koffiemachine

Eenvoudig te bedienen, een ruime drankenvariëteit en  grenzeloze inspiratie. Daarvoor is de professionele A800 koffiemachine gecreëerd.

De koffiemachinelease van Hesselink Koffie

Full operational lease

Alle diensten van Hesselink Koffie Systemen Lease in één overeenkomst. Inclusief alle denkbare service-elementen. Die zorgeloze luxe heet Full Operational Lease. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Afschrijving, rente, reparatie, onderhoud en assurantie,  bij Full Operational Lease is alles verwerkt in uw vaste maandbedrag. Bij een Operational leasecontract is een full service onderhoudscontract inbegrepen en daar zijn periodiek onderhoud en de volgende kosten bij storing inbegrepen:

 • Voorrijkosten
 • Arbeidsloon
 • Onderdelen
 • Weekendservice
 • Telefonische helpdesk
 • Responsetijd binnen 24 uur (storing wordt binnen 24 uur na melding verholpen)
 • Jaarlijkse functiecontrole, inclusief filterwissel
 • Elke twee jaar groot onderhoud.

Contractduur

De contractduur wordt in overleg afgestemd met Hesselink Koffie. Hoe langer een contract loopt hoe lager het uiteindelijke maandbedrag. Altijd een op maat gemaakt contract waarbij wensen en behoeften vanuit de klant ten harte worden genomen.

Product highlights

 • Eenvoudig en toch individueel te bedienen
 • Tot wel 36 producten instelbaar
 • Volledige controle in één oogopslag
 • Comfort opnieuw uitgevonden
 • Voor 50-100 personen 

QUA CAPACITEIT EEN KLASSE APART

De volautomaat A800 is speciaal ontworpen om grote hoeveelheden drank zeer snel en in topkwaliteit te leveren. Een perfecte espresso zetten, gelijktijdig melk opschuimen en een hete thee bereiden? Dankzij het professionele 3-boiler-systeem geen enkel probleem. De Franke A800 verwerkt zelfs de grootste bestellingen met professionele gelatenheid.

STANDAARD FANTASTISCH SCHUIM

Koud en warm schuim van perfecte, instelbare consistentie. Dankzij geïntegreerde FoamMasterTM-technologie is dat al mogelijk met het basismodel. Voor elke drank kunt u de schuimkwaliteit van vloeibaar tot vast traploos programmeren.

COMPATIBEL MET ELKE KOELING

Of u nu voor melk, een bestaande koelkast of voor de nieuwe 12-liter koelunit van Franke kiest – de A800 is geschikt voor iedere koelingsoptie. De schuimkwaliteit is altijd superieur.

MEER FLEXIBILITEIT

De A800 biedt nog meer speelruimte voor individuele configuratie. Een derde koffiemolen voor uw speciale koffiebonenmelange? Een Flavor-Station of een extra kopjesverwarmer? De A800 laat zich stap voor stap uitbreiden.

NIEUW COMFORT-DISPLAY

Het 10,4 inch-touchscreen van de A800 vormt een fantastische uitnodiging om iedere drankwens op de allereenvoudigste wijze te laten vervullen. Nooit eerder werden drankafbeeldingen attractiever en scherper gepresenteerd en de menubegeleiding laat zich van haar intuïtiefste kant zien.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken