franke-a800-2.png-web

FRANKE A800

GRENZELOZE INSPIRATIE

Nooit werd koffiecultuur met zo veel plezier beleefd als tegenwoordig, nog nooit werd koffiegenot gevarieerder en individueler uitgedragen dan vandaag. U beschikt over eindeloze mogelijkheden om koffie telkens weer anders en steeds weer verrassend nieuw te maken.

Hoogtepunten van deze machine

✓ Eenvoudig en toch individueel te bedienen
✓ Tot wel 36 producten instelbaar
✓ Volledige controle in één oogopslag
✓ Touch display
✓ Comfort opnieuw uitgevonden

De A800 biedt nog meer speelruimte voor individuele configuratie. Een derde koffiemolen voor uw speciale koffiebonenmelange? Een Flavor Station of een extra kopjesverwarmer? De A800 laat zich stap voor stap uitbreiden.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting optioneel
  • 34 cm breed, 73 cm hoog en 60 cm diep
  • 200 – 240V

Alles wat belangrijk is, is smaak. Jouw smaak.

De nieuwe 1100 S valt op. Niet alleen door zijn compacte grootte, maar ook de verschillende kleuropties. De 1100 S komt in vijf prachtige kleuren zodat de 1100 S perfect in zijn omgeving past.

FANTASTISCH SCHUIM – STANDAARD

Koud en warm schuim van perfecte, instelbare consistentie. Dankzij geïntegreerde FoamMasterTM-technologie is dat al mogelijk met het basismodel. Voor elke drank kunt u de schuimkwaliteit van vloeibaar tot vast traploos programmeren.

MEER FLEXIBILITEIT

De A800 biedt nog meer speelruimte voor individuele configuratie. Een derde koffiemolen voor uw speciale koffiebonenmelange? Een Flavor-Station of een extra kopjesverwarmer? De A800 laat zich stap voor stap uitbreiden.

NIEUW COMFORT-DISPLAY

Het 10,4 inch-touchscreen van de A800 vormt een fantastische uitnodiging om iedere drankwens op de allereenvoudigste wijze te laten vervullen. Nooit eerder werden drankafbeeldingen attractiever en scherper gepresenteerd en de menubegeleiding laat zich van haar intuïtiefste kant zien.

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken