Franke A300

Veelzijdige koffiemachine met compact formaat
Franke A300

FRANKE A300

De perfecte koffiemachine met een compact formaat

Op zoek naar een professionele koffiemachine, maar bent u bang dat u hier niet voldoende ruimte voor heeft? De Franke A300 biedt een koffie-ervaring van topkwaliteit met het meest compacte formaat. Dankzij het gebruiksvriendelijke scherm en de consistente kwaliteit in het kopje zet u altijd én eenvoudig een perfecte kop koffie. Dit is een ideale koffiemachine voor kleinere restaurants, kantoren, bakkerijen en scholen.

Hoogtepunten van deze machine

Zeer compact formaat
✓ FoamMaster voor melkschuim zoals een barista die zou maken
Volledig geautomatiseerd ontkalkingssysteem
Gepatenteerd patroonverwarmingssysteem voor het instellen van verschillende temperatuurniveaus per drank

Franke biedt Zwitserse kwaliteit met een uitzonderlijk mooi design. Het merk kenmerkt zich door de vooruitstrevende technologie. De Franke A300 is een volautomatische koffiemachine en werkt modulair zodat verschillende functies tegelijk kunnen worden uitgevoerd.

Technische specificaties

  • Precisiemolen met duurzame keramische maalschijven
  • Interactief 8 inch touchscreen
  • Keuze uit vaste wateraansluiting of waterreservoir
  • Afmetingen: 54,5cm hoog, 34cm breed en 58,7cm diep
franke a300 display

PLUG & DRINK

Het grote en intuïtieve touchscreen is super gebruiksvriendelijk en neemt gebruikers stap voor stap mee in het bereiden van hun warme drank. Het maken van een perfecte koffie was nog nooit zo makkelijk.

franke-a300 zijkant

HET FORMAAT VAN DE A300 PAST ALTIJD

Bent u op zoek naar een goede koffievoorziening maar heeft u weinig ruimte? De Franke A300 is de meest compacte en complete professionele koffiemachine. Efficiëntie en de beste koffie komen samen in deze koffieautomaat. In combinatie met de koffiebonen van Hesselink Koffie en de juiste instelling van de machine serveert u de allerbeste koffie, espresso, cappuccino of andere koffiedrank. Dankzij het gebruiksvriendelijke keuzemenu maakt de Franka A300 koffiemachine de ultieme professionele koffie-ervaring toegankelijk voor iedereen.

Franke FoamMaster

EINDELOOS CREATIEF MET MELKSCHUIM

Laat u als het gaat om de kwaliteit van het melkschuim niet misleiden door het compacte formaat van deze machine. Om uw koffievariatie van het beste melkschuim te voorzien heeft Franke de FoamMaster ontwikkeld. FoamMaster geeft u een ongelimiteerde keuze uit verschillende melkschuim consistenties. Deze eigenschap is zeer uniek voor een koffiemachine van dit kleine formaat. Van een traditionele latte macchiato tot spannende melk-smaak combinaties, deze machine heeft de vaardigheden in huis. Kortom, een zeer interessante module om uw Franke A300 mee uit te breiden.

a300 reinigingssysteem

AUTOMATISCH REINIGINGSSYSTEEM

De A300 heeft een volautomatisch reinigingssysteem. Het systeem werkt zeer eenvoudig, iedereen kan deze functie bedienen. EasyClean voldoet aan de standaarden van HACCP-hygiëne standaarden.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken