FRANKE A1000

De nieuwe dimensie in koffiegenot
franke_a1000_black-lines_5_elements
zpp_003_a1000_gold-line_fm-cm_su12_nd486w

FRANKE A1000

Nieuwe dimensie in koffiegenot

Deze machine is speciaal gemaakt voor die persoonlijke momenten van genot. Want de A1000 vervult alle wensen die aan een lievelingskoffie worden gesteld; hoe speciaal en individueel ook. Met de A1000 maakt u van uw koffiemoment een geheel persoonlijke levensstijl. Hartelijk welkom in de nieuwe dimensie van koffiegenot.

Hoogtepunten van deze machine

Nieuw met 6 flavors
✓ FoamMaster™
CleanMaster standaard
Multimedia-touchscreen
Toegang tot het internet

De A1000 is volgepakt met slimme foefjes, die ervoor zorgen dat elke gast altijd en overal kan genieten van zijn/haar lievelingskoffie. Zijn superieure intelligentie vormt het kloppend hart van de A1000. Maar vergeet de looks niet: met zijn hoogwaardige design ziet de machine er verbluffend aantrekkelijk uit.
De A1000 van Franke vervult elke persoonlijke koffiewens altijd en overal, en steeds: perfect.

Technische specificaties

  • dubbele koffiedispenser
  • 34 cm breed, 77 cm hoog en 60 cm diep
  • opslagcapaciteit verse melk 4-12L

De voordelen

Klant aan het woord

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Big movies op de gebruikersinterface

De gebruikersinterface is geschikt voor multimedia met nagenoeg onbegrensde mogelijkheden, incl. video in HD-kwaliteit met een superieur geluid.

CleanMaster: volautomatisch reinigingssysteem

In de koeleenheid van de A1000 is standaard het volautomatische reinigingssysteem CleanMaster ingebouwd. Dit systeem zorgt ervoor,dat de machine steeds blijft voldoen aan de strengste hygiëne-normen.

FoamMasterTM: Fabuleuze melkschuimkwaliteit

De standaard ingebouwde FoamMasterTM garandeert keer op keer een perfecte schuimlaag, die uw klanten zal laten likkebaarden.

  • Onovertroffen melkschuimkwaliteit: U kunt de schuimlaag een speels karakter geven, door variaties aan te brengen in de consistentie en de dichtheid van de schuim, en door deze kunstig uit laagjes op te bouwen

IOT: Hoogste efficiëntie – A1000 aangesloten op het internet

Met elke A1000 heeft u een licentie voor maximale efficiency. Want u heeft nu ook vanaf uw smartphone toegang tot uw A1000 via het internet. Zo kunt u bijvoorbeeld zien, welke dranken in welke regio’s het best verkopen en hoe betrouwbaar uw A1000 dag in dag uit functioneert. Om uitvaltijden te voorkomen informeert het systeem u tijdig over uit te voeren onderhoudsbeurten. Op deze manier kunnen aan het internet gekoppelde koffiemachines tot een aanzienlijke verbetering van uw bedrijfsresultaat leiden.

Meer informatie?

Bekijk in de productvideo de eigenschappen van deze koffiemachine en of de Franke A1000 wat voor u is.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken